Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

18 september 2023

Tillsammans skapar vi en säker vård - patientsäkerhetsvecka vecka 38

Träffa oss och dela med dig av dina erfarenheter om vården den 19 september!

Kommun och politik

15 september 2023

Välkommen på träffar för seniorer

Här hittar du programmen för mötesplatsen Uranus och höstens träffar i Skottlanda. Aktiviteter, god samvaro och intressanta möten utlovas!

Stöd och omsorg

14 september 2023

Kulturskolan finns på Grunnebacka och Björneborg skola!

Under läsåret 23/24 kommer två av våra lärare på Kulturskolan att susa iväg till Grunnebacka skola och Björneborg skola en dag i veckan för att erbjuda elever instrumentlektioner på plats.

Utbildning och barnomsorg

13 september 2023

Gymnasiemässa - upptäck din framtida gymnasieskola!

Gymnasievalet närmar sig med stormsteg, och till din hjälp anordnar vi en gymnasiemässa som kommer att äga rum på Brogymnasiet den 24 oktober mellan klockan 18:00 och 19:30. 

Utbildning och barnomsorg

8 september 2023

Mobila hastighetsdisplayer uppmärksammar trafikanter

I ett försök att öka trafiksäkerheten har vi nyligen installerat mobila hastighetsdisplayer, just nu är dessa placerade i Ölme samhälle. Displayerna har som mål att synliggöra aktuell hastighet för bilförare och de gällande hastighetsbegränsningarna.

Trafik och samhällsplanering

6 september 2023

Välkommen till Slussen

Är du en kämpande förälder som känner att du inte riktigt räcker till och har svårt att få vardagen att gå ihop? Nu startar en ny omgång av föräldragruppen Slussen.

Stöd och omsorg

4 september 2023

Att leva med bipolär sjukdom

Välkommen på ett kostnadsfritt föredrag 6 september där Lill Iwersen delar med sig av sin livshistoria, hur hon hanterar sin bipolaritet och vilka verktyg som fungerar för henne.

Stöd och omsorg

4 september 2023

Viktig information för Livsmedelsföretag: Omklassning av verksamheter

Din livsmedels- och dricksvattenverksamhet behöver omklassificeras enligt nya riktlinjer. Denna förändring är en del av ett nationellt initiativ där Livsmedelsverket och samtliga svenska kommuner följer nya regler som träder i kraft den 1 januari 2024.

Näringsliv och arbete

1 september 2023

Naturvårdsåtgärder och gallring i skog

I samarbete med Svea Skog kommer vi att utföra gallring och naturvårdsåtgärder i skogarna kring Klingstorp, Olovsrud, Kroksvik och längs Bonderudsvägen.

Bygga, bo och miljö