Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

2 maj 2023

Rekryteringssystemet Visma Recruit fungerar igen

Rekryteringssystemet Visma Recruit låg nere under förra veckan på grund av en större driftstörning hos deras driftleverantör. Driftstörningen är nu löst och det går att söka jobb hos Kristinehamns kommun igen. 

Näringsliv och arbete

28 april 2023

Kristinehamns kommun förlänger ansökningstider på jobbannonser på grund av cyberattack

För tillfället går det inte att söka jobb på Kristinehamns kommun eftersom vårt rekryteringssystem Visma Recruit påverkats av en cyberattack. Ansökningstiden för alla våra pågående jobbannonser kommer förlängas med en vecka från och med att systemet fungerar igen.

Kommun och politik

27 april 2023

Låt inte betygen stå i vägen för ditt drömjobb

På Vuxenutbildningen finns många sätt att nå dit du vill i yrkeslivet. Nu är ansökan öppen för att komplettera betyg och gå utbildningar på gymnasialnivå inom industri och vård och omsorg.

Utbildning och barnomsorg

25 april 2023

Resultat i servicemätningen Insikt 2022

Idag redovisas resultaten av SKR:s Öppna jämförelser om företagsklimat från Insikt – en servicemätning av kommunernas myndighetsutövning gentemot företag. Kristinehamns kommun får ett totalt nöjd kundindex (NKI) på 76 av 100, och har därmed ökat en enhet sedan 2021 då kommunen hade ett totalt NKI på 75.

Kommun och politik

24 april 2023

Kristinehamns första hållbarhetsrapport

Med mycket stolthet presenterar vi vår första hållbarhetsrapport. Här beskrivs nuläget för Kristinehamn i förhållande till de globala målen i Agenda 2030.

Kommun och politik

20 april 2023

Utbildningen med 100 % chans till jobb

Har du lätt för att kommunicera, gillar digitala arbetssätt och skulle vilja jobba med människor i vården? Sök till vår YH-utbildning till vårdadministratör senast 1 maj.

Utbildning och barnomsorg

20 april 2023

Biltvättarhelgen 22–23 april

Biltvättar på gatan och garageuppfarten förstör vår vattenmiljö. Med Biltvättarhelgen vill vi få fler att tvätta bilen på en biltvätt. Stora Biltvättarhelgen 2023 är den 22–23 april 2023.

Bygga, bo och miljö

19 april 2023

Hälsomässa för dig som är 65+

Den 3 maj anordnar Kristinehamns kommun i samarbete
med Friskvården Värmland, Region Värmland och Capio en mässa för dig som har uppnått pensionsålder. Låt dig inspireras av våra utställare och få kunskap om hur du på egen hand kan påverka din hälsa och få tips om vad du kan fylla din vardag med.

Stöd och omsorg

18 april 2023

Nu öppnar anmälan till Föreningsdagen

Äntligen är det dags för en gemensam föreningsdag i kommunen igen! Den 16 september anordnar vi en föreningsdag på Kristinehamns Arena. Ta chansen att delta med din förening, eller att besöka föreningsdagen och kanske hitta ett nytt intresse.

Kultur och fritid