Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

15 november 2023

Nytt passersystem till återvinningscentralen i Björneborg

Vi är äntligen i gång med vårt gröna kort, ett kort som gör att du som medborgare kan slänga avfall när det passar dig, utöver våra ordinarie öppettider. Först ut i ett pilotprojekt är Björneborgs återvinningscentral.

Bygga, bo och miljö

14 november 2023

Inspirerande studiebesök hos Skafferi Värmland

Under höstlovet begav sig en grupp på cirka 35 personer från vår serviceavdelning, kökspersonal och kockar, på ett studiebesök för att träffa vår nya leverantör Skafferi Värmland.

Kommun och politik

13 november 2023

Invigningskalas - Bibliotekets nya rum för barn

Biblioteket har fått ett nytt rum - en plats för barn där en kan läsa, leka och ha kul!

Kultur och fritid

13 november 2023

Harbergets nya detaljplan klar för samråd

Kommunstyrelsen har den 13 november beslutat att gå vidare med föreslagen detaljplan för Harberget.

Kommun och politik

10 november 2023

Åtgärder inom äldreomsorgen för att minska risken för spridning av virusinfektioner

Under de senaste veckorna har antal fall av covid-19 och influensa ökat i Värmland. Med anledning av att de äldre och sköra i samhället drabbas hårdare vidtar vi nu vissa åtgärder för att minska risken för smittspridning inom vård och omsorg.

Stöd och omsorg

10 november 2023

Ny kartvy framtagen

Saknar du detaljplaner för ett specifikt område? Eller vill du få tillgång till flera handlingar som hör till de antagna detaljplanerna? Nu har vi gjort det enkelt att ta del av den informationen.

Bygga, bo och miljö

9 november 2023

Välkommen på Öppet hus på Brogymnasiet!

Vi slår upp våra portar och hälsar dig varmt välkommen till Brogymnasiets Öppet Hus! På lördagen den 25 november mellan klockan 10.00 och 13.00 har du chansen att utforska våra olika program och upptäcka din framtida gymnasieskola. 

Utbildning och barnomsorg

8 november 2023

Tina Thörner föreläste om trafik och eget ansvar för personal

Under måndagen anordnade vi en föreläsning för vår personal som kör bil i tjänsten. Målet med föreläsningen var att uppmärksamma vikten av att tänka till och ta ansvar när en är ute på vägarna. Tina Thörner, en känd rallystjärna, var inbjuden för att dela sina insikter och erfarenheter om trafik och eget ansvar i körandet.

7 november 2023

Föreläsning om självledarskap och trygga idrottsmiljöer

Kristinehamns Kommun bjuder i samarbete med RF-SISU Värmland och Riksförbundet MÄN in till en föreläsning med Maria Rooth och Erik Granqvist. 

Kultur och fritid

3 november 2023

Inmätningar av kommunens dammar

Under vecka 45 kommer kommunen genomföra inmätningar vid Vågbron, Björklundsdammen, Hagadammen, hembygdsgården, Smedby kvarn och Kvarndammen.

Bygga, bo och miljö