Till innehållet

Boka visning

Om du vill boka en guidad visning är du välkommen att kontakta intendent Lena Örtlund. En guidad visning kostar 400 kronor och tar cirka 45-60 minuter. För att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt rekommenderar vi att gruppen består av max 30 personer.

Om ni är en större grupp som tänkt besöka museet är vi tacksamma för om ni anmäler det i förväg, även om ni inte vill boka en guidad visning.

Fri entré gäller till museet för samtliga besökare, men visning med guide kostar 400 kronor per grupp. Gruppen bör inte vara fler än 25-30 personer. För en guidad visning bör ni boka med framförhållning. Ni får sedan en bekräftelse tillbaka på visningen och vem som blir er guide. 

För skolklasser

Vill du komma med din klass på en visning av vår historiska utställning? Eller gå på egen hand med eleverna? Båda alternativen går lika bra! Museet håller tillfälligt stängt för allmänheten pga. coronaviruset men tar in förbokade klasser och grupper. 

Bokning av skolklassbesök sker till Lena Örtlund. Om ni har bokat en visning skickar vi gärna en faktura, men vi kan också ta betalt med kort eller kontanter i kassan. Skolklasser kan boka in besök tisdag-fredag klockan 10-16 under skolterminerna. Du som lärare kan med fördel boka en guidad visning, men ni är förstås alltid lika välkomna att gå runt i museet och upptäcka utställningarna på egen hand. Att gå med eleverna på egen hand i utställningen är gratis. För att det inte ska bli dubbelbokat måste du dock alltid förboka ert besök – det gäller även om du inte vill boka någon guide.

Matsäck

Om ni vill ta med er matsäck vill vi gärna att ni säger till om det redan vid bokningen. Då kan ni få äta den på vår matsäcksplats på nedervåningen. Där finns plats för en skolklass. 

Garderob

Ytterkläder och väskor hänger man av sig i foajén vid entrén.

Kontaktuppgifter

Kristinehamns Historiska
historiska@kristinehamn.se

0550-885 70

Lena Örtlund - intendent
Lena.ortlund@kristinehamn.se

0550-883 53

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".