Till innehållet

Boka visning

Om du vill boka en guidad visning är du välkommen att ringa 0550-88570 eller skicka ett mail till historiska@kristinehamn.se. En guidad visning kostar 400 kronor utöver entréavgiften (läs mer om entréavgift här) och tar cirka 45-60 minuter. För att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt rekommenderar vi att gruppen består av max 30 personer. Boka gärna med god framförhållning. Ni får sedan en bekräftelse tillbaka på visningen och vem som blir er guide.

Om ni är en större grupp som tänkt besöka museet är vi tacksamma för om ni anmäler det i förväg, även om ni inte vill boka en guidad visning.

För skolklasser

Vill du komma med din klass på en visning av vår historiska utställning? Eller gå på egen hand med eleverna? Båda alternativen går lika bra! 

Bokning av skolklassbesök sker till 0550-88570 eller historiska@kristinehamn.se. Om ni har bokat en visning skickar vi gärna en faktura, men vi kan också ta betalt med kort eller kontanter i kassan. Skolklasser kan boka in besök tisdag-fredag klockan 10-16 under skolterminerna. Du som lärare kan med fördel boka en guidad visning, men ni är förstås alltid lika välkomna att gå runt i museet och upptäcka utställningarna på egen hand. Att gå med eleverna på egen hand i utställningen är gratis. För att det inte ska bli dubbelbokat måste du dock alltid förboka ert besök – det gäller även om du inte vill boka någon guide.

Matsäck

Om ni vill ta med er matsäck vill vi gärna att ni säger till om det redan vid bokningen. Då kan ni få äta den på vår matsäcksplats på nedervåningen. Där finns plats för en skolklass. 

Garderob

Ytterkläder och väskor hänger enn av sig i foajén vid entrén.

Kontaktuppgifter

Kristinehamns Historiska
historiska@kristinehamn.se

0550-885 70

Lena Örtlund - intendent
Lena.ortlund@kristinehamn.se

0550-883 53

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".