Till innehållet

Driftinformation via sms

På Kristinehamns kommun använder vi oss av Everbridge webbaserade varningstjänst för att vid behov skicka ut mass-sms till invånare i Kristinehamn. All lagring av data sker i Sverige. Tjänsten används för att snabbt nå ut med korta meddelande och information till mottagarna vid driftstörningar. Meddelanden skickas som sms eller talmeddelanden till personer som har telefon (fast eller mobil) registrerad på en adress inom valt geografiskt område.

Säkra att du får utskick genom att registrera ditt telefonnummer

Har du inte fått något sms trots att du varit berörd av en driftstörning beror det förmodligen på att ditt nummer inte finns registrerat på din fastighet. Via länken nedan kan du själv lägga in ditt telefonnummer på din fastighet. Du får då information nästa gång det inträffar något som genererar ett utskick i ditt område.

Här kan du lägga in ditt telefonnummer

I formuläret kan du logga in med hjälp av ditt mobilnummer eller fastnätsnummer och se ifall numret har en adress kopplad till sig. Om en adress finns registrerad på numret är det den som används av tjänsten. Om du önskar kan du ändra samt lägga till en adress (t ex adress till ett fritidshus) eller deaktivera utskick. Ange ditt mobilnummer för att hämta en verifieringskod. När koden är mottagen och inmatad kommer du att kunna redigera din profilinformation och meddelandeinställningar.

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".