Till innehållet

Aktuellt

Hjärta En form av ett hjärta.

Invigning av KMC – Kultur & Mediacentrum

Fredag den 2 december är du välkommen till invigning av Kultur & Mediacentrums nya lokaler! KMC är en del av Daglig verksamhet i Kristinehamn med fokus på kreativt arbete inom bland annat teater, foto, film och musik. Enheten har nu flyttat ut från Camp Novas lokaler ute på A9-området och in ett eget kulturhus på Södra Staketgatan 10 C i centrum. 

Stöd och omsorg

Möte Tre personer sitter mittemot varandra.

Nu kan du nominera årets bemötare

Har någon som jobbar på Kristinehamns kommun under det senaste året varit speciellt hjälpsam och tillmötesgående mot dig eller någon du har nära? Kanske en lärare eller en någon inom vården som alltid gör det där lilla extra? Eller kanske en tjänsteperson som hanterat ett ärende du haft med kommunen på ett särskilt proffsigt sätt? Då kan du som medborgare nominera den personen till Årets bemötare på Kristinehamns kommun.

Kommun och politik

Kultur En pensel och en palett.

Satsning på utomhusgym

Nu får både Kristinehamnare och besökare ökade möjligheter att ta del av friskvård och spontanträning på landsbygden. Ett rejält utomhusgym i gotländskt kärnfuru har placerats i Nybble intill lekplatsen vid Nybblehallen

Kultur och fritid

Frågor och svar

Föreningar och studieförbund kan söka olika former av bidrag. De kommunala föreningsbidragen är ett ekonomiskt stöd för att stimulera och främja föreningslivet i Kristinehamns kommun.

Här kan du läsa mer om bidrag för föreningar och studieförbund.

Du kan låna olika typer av utrustning av Fritidsbanken. Du kan också låna skridskor och hjälm på Björkhallen vid allmänhetens åkning.