Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Aktuellt

Gatufesten 8 september

Den 8 september är det återigen dags för Gatufesten. Debutåret 2017 blev en stor succé och centrum fylldes av drivna föreningar som stod för aktivitet och underhållning av olika slag. I år har vårt föreningsliv visat ännu större intresse för dagen! Här hittar du information om dagen.

Kultur & Fritid

INAS fotbolls-VM i Kristinehamn

INAS fotbolls-VM 2018 spelas i Värmland mellan den 5 och 18 augusti 2018. Det är ett arrangemang som görs i samråd med INAS och Parasport Sverige med hjälp och stöd från de kommuner där matcherna kommer att spelas; Arvika, Kristinehamn, Kil och Karlstad, samt Region Värmland. Det är världsmästerskapet i fotboll för killar med intellektuell funktionsvariation. Det svenska landslaget går under namnet "Det Okända Landslaget".

Kultur & Fritid

Nya entreprenörer på Gustafsvik

Gustafsviks två nya entreprenörer är på plats. Gunilla Wall och Åsa Gillgren kommer bland annat att bedriva café och en köksträdgård.

Kultur & Fritid

Frågor och svar

Föreningar och studieförbund kan söka olika former av bidrag. De kommunala föreningsbidragen är ett ekonomiskt stöd för att stimulera och främja föreningslivet i Kristinehamns kommun.

Här kan du läsa mer om bidrag för föreningar och studieförbund.

Du kan låna olika typer av utrustning av Fritidsbanken. Du kan också låna skridskor och hjälm på Björkhallen vid allmänhetens åkning.