Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-fredag 7.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Aktuellt

Hemestra i Kristinehamn

I år blir sommarlovet eller semestern kanske lite annorlunda. Aktiviteter och resor som var planerade ställs in, och vi behöver hitta på nya saker att fylla våra dagar med.

Denna sommar är ett perfekt tillfälle till att hemestra – det vill säga att semestra på hemmaplan. Kristinehamn är nämligen fyllt av spännande aktiviteter för stora och små.

Kultur och fritid

Bilder i Coronatid

Coronapandemin har förändrat många människors vardag under våren och sommaren. Nu öppnar Kristinehamns bildarkiv upp för att ta emot dina bilder av hur pandemin har förändrat just din vardag. Bilderna måste vara fotograferade av dig själv och du kan lämna in upp till tre bilder per gång.

Kultur och fritid

Vänerleden - ny cykelled

Snart kommer det vara möjligt att cykla runt Vänern på en sammanhållen cykelled. Cykelleden kommer att få namnet Vänerleden och bli cirka 63 mil lång. Arbetet med att koppla samman leden görs av Vänersamarbetet tillsammans med samtliga 13 kommuner runt Vänern inom ramen för projektet Lake Vänern Grand Tour. Ambitionen är att leden ska bli en nationell cykelled och ansökan har skickats in till Trafikverket för att få leden granskad och godkänd.

Kultur och fritid

Frågor och svar

Föreningar och studieförbund kan söka olika former av bidrag. De kommunala föreningsbidragen är ett ekonomiskt stöd för att stimulera och främja föreningslivet i Kristinehamns kommun.

Här kan du läsa mer om bidrag för föreningar och studieförbund.

Du kan låna olika typer av utrustning av Fritidsbanken. Du kan också låna skridskor och hjälm på Björkhallen vid allmänhetens åkning.