Till innehållet

Jane Larsson (C)

Jane Larsson (C) har varit politiskt intresserad och engagerad sedan början på 70-talet hemma på Gotland, När hon flyttade till Kristinehamn 1979 fortsatte hon med detta intresse och håller fortfarande på. Hela tiden som Centerpartist. 

Vilken är din politiska hjärtefråga?

Barn och äldre har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har varit både fosterförälder och på nära håll sett behovet av en trygg miljö och en mycket bra skolgång.

Hur ser du på ditt kommande uppdrag?

Som ordförande i nämnden för stöd, vård, och omsorg känner jag en stor ödmjukhet då många äldre är sköra och har svårt att göra sin röst hörd. För mig är det viktigt att Kristinehamns kommun skall vara den bästa kommunen för våra äldre och dom som har behov av LSS insatser. Det är också lika viktig att vår personal känner att vi som arbetsgivare tar väl vara på dom, ger möjlighet till utveckling och en trygg arbetsmiljö där man känner att man har möjlighet att påverka sin arbetssituation.

Vad ser du fram emot?

Mycket ny kunskap och trevliga nya kontakter i kommunen. Men framförallt att vi i nämnden gör positiv skillnad för våra innevånare och personal.

Vilka utmaningar ser du?

Ekonomin är alltid ett hinder men med goda idéer och kreativitet kan vi göra mycket positivt.

Vad gör du helst en ledig dag?

Promenerar, läser och umgås med familjen. Kristinehamn har en fantastisk utemiljö att erbjuda. Vi har både vatten och skog nära, något vi skall vara rädda om och stolta över.

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".