Om utbildningen
Vår kockutbildning ger dig omfattande kunskaper inom råvaror, teknik, livsmedelshygien, näringslära och smakkombinationer. Utbildningen är på heltid och sträcker sig över två terminer. Efter utbildningen kan du ta anställning som kock inom både restaurang och storkök.
Förkunskaper
Godkänt betyg från lägst grundläggande svenska/svenska som andraspråk delkurs 2
Kursupplägg
Observera! Vi använder Google Classroom i utbildningen och det krävs att du har tillgång till en egen bärbar dator, webkamera, mikrofon och internetuppkoppling.
Termin 1
Hygien:100p
Matlagning 1: 100p
Matlagning 2: 100p
Branschkunskap: 100p
Livsmedels- och näringskunskap 1: 100p
SVA grund 100p, individuellt, yrkesintegrerad.
Termin 2
Matlagning 2: 100p
Matlagning 3: 200p
Specialkost: 100p
Service och bemötande 1: 100p
SVA grund 100p, individuellt, yrkesintegrerad.