Till innehållet

Frisbeegolf

Woodpecker Park, Björkvallen

Dess 18 hål följer välplanerat den bergsliga miljö och erbjuder en trevlig vandring i fin tallskog med många höjdskillnader. Banan är designad med nybörjare i åtanke men erbjuder tekniska kast för alla nivåer. Du hittar banan på Almvägen, 68152 Kristinehamn.

Björneborgs Discgolfbana

18-hålare som spelas likt Woodpecker park, väldigt nybörjarvänlig. I liknande miljö med mindre kuperad terräng så är det en trevlig bana med kortare men tekniska kast.
Du hittar banan på Bäckhammarsgatan 14, 68161 Björneborg. 

Sunneberg Discgolfbana

Gömt inom Haga industriområde kan du hitta de fyra första hålen som är början på Sunneberg discgolfbana. Med ungefär hälften av sina 18 hål lokaliserade i gammal skog och resterande i parkmiljö utmanas du till det yttersta som discgolfare. Eftersom Sunnebergs långa fairways är definierade av mycket OB samt längsgående vatten och kast över vatten så får du verkligen tänka till innan du kastar nästa kast. Sunnebergs bana kan spelas av alla men är tänkt att vara ett avancerat komplement till den nybörjarvänliga Woodpecker park och Björneborgs 18-hålare, bara ett stenkast söder om Kristinehamn. 
Du hittar banan längs med Lagmansgatan i Kristinehamn. Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".