Till innehållet

Friskvården i Värmland

Friskvården i Värmland har arbetat med friskvård sedan 60-talet. Deras tre kärnvärden är bemötande, kompetens och tillsammans, vilka genomsyrar all verksamhet och utbud. Friskvården i Värmland är en ideell förening som får bidrag från Region Värmland och 15 kommuner i Värmland, varav Kristinehamns kommun är en av dem.

Friskvården i Värmland möter dig där du är och ger stöd till dig som vill förbättra din hälsa genom att förändra dina mat- och motionsvanor. Hos dem kan du ta del av hälsosamtal och hälsokurser som hjälper dig på vägen mot en hälsosammare livsstil. Ett hälsosamtal inkluderar ett konditionstest som ger dig en spännande start i ditt förändringsarbete.

De erbjuder också motionsverksamhet i grupp där alla program är utarbetade av legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, vilket garanterar en kvalitetssäkrad träning som är både skonsam och säker. För att ta del av deras tjänster kan du ta kontakt med hälsokonsulenterna som finns på våra friskvårdscentraler runt om i Värmland. Om du har fått fysisk aktivitet på recept (FaR) kommer en hälsokonsulent att kontakta dig.

Ta steget mot en bättre hälsa och kontakta hälsokonsulent Nina Rindefors på Kristinehamn friskvårdscentral. Här kan du läsa mer på deras webbplats: Kristinehamns friskvårdscentral.

Kontaktuppgifter

Nina Rindefors - Hälsokonsulent
friskvarden.kristinehamn@telia.com

070-289 53 38

Kristinehamns friskvårdcentral - Solrosbacken 1, 681 80 Kristinehamn

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".