Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

6 februari 2023

Så arbetar vi med livsmedelskontroller

Kommunens miljöinspektörer får en del frågor om resultaten på livsmedelskontrollerna, samt vilka verksamheter man bör undvika på grund av avvikelser. En eller enstaka avvikelser behöver inte betyda att livsmedlen är osäkra, det finns olika avvikelser av olika karaktär. Om miljöinspektörerna ser omedelbara risker i företagets hantering av livsmedel finns möjligheten att besluta om ett förbud, men sådana beslut krävs sällan. Kontrollrapporter från livsmedelskontrollerna finns att läsa på vår webbplats.

Bygga, bo och miljö

6 februari 2023

Välkommen på sommarjobbsmässa!

Söker du sommarjobb? Eller är du nyfiken på att byta bransch?

Näringsliv och arbete

4 februari 2023

Nominera till Rocka sockornas kulturstipendium

Vill du uppmärksamma någon som har gjort insatser för kulturlivet, eller som är på god väg att utvecklas inom konstnärliga uttryck, och som har en funktionsvariation? Skicka in en nominering före 1 mars! 

Kultur och fritid

1 februari 2023

Presentation av nämndordförande

Efter valet 2022 fick vi nytt styre i Kristinehamn. Sedan en månad är alla förtroendevalda på plats i sina olika roller. Här kan du ta del av en presentation av nämndernas ordförande och lära känna dem lite bättre. Hur hamnade de inom politiken? Vilka är deras hjärtefrågor, och vad gör de helst då de har en ledig dag? 

Kommun och politik

31 januari 2023

Boka in föreningsdagen 16 september

Äntligen är det dags för en gemensam föreningsdag i kommunen igen! Ta chansen att besöka föreningsdagen och kanske hitta ett nytt intresse.

Kommun och politik

30 januari 2023

Föreläsning om suicidprevention med Marie Niljung

Välkommen till en föreläsning om suicidprevention med Marie Niljung den 8 februari klockan 18-20 på KCC.

Stöd och omsorg

27 januari 2023

Anmälan till lovaktivitet

Planerar din förening aktiviteter för sportlovslediga barn och unga? Anmäl föreningens aktiviteter till oss för att komma med i samlat sportlovsprogram.

Kultur och fritid

25 januari 2023

Temavecka i skolköken

I projektet Temaveckor närproducerad mat i Värmland, fokuserar vi denna veck på att tillaga och servera mat på råvaror från Värmland i alla våra skolkök. Projektets övergripande syfte är öka medvetenhet och intresset för lokalproducerad mat. Projektet ägs av Nifa och finansieras av Region Värmland.

Utbildning och barnomsorg

19 januari 2023

Kristinehamns konstmuseums stipendiat 2023 har utsetts

Kristinehamns konstmuseum och dess vänförening delar årligen ut ett stipendium till konstnärer med värmländska rötter. Nu har 2023-års stipendiat utsetts.

Kultur och fritid

18 januari 2023

Kommunfullmäktige 26 januari

Kommunfullmäktiges första sammanträde för året äger rum torsdag den 26 januari.

Kommun och politik