Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

29 oktober 2023

Snöoväder förväntas i Kristinehamn

Från måndagen den 30 oktober och fram till tisdag morgon kan vi förvänta oss snöfall, med prognoser som pekar på att det kan falla upp till 20 centimeter snö. SMHI har därför utfärdat en gul varning för Värmlands län.

Kommun och politik

24 oktober 2023

Varning för bedrägeriförsök

Vi har fått samtal från personer som blivit uppringda av bedragare som påstår sig utföra rensning av till och från luftkanaler på uppdrag av Kristinehamns kommun. Detta är inget Kristinehamns kommun utför eller står bakom!

Kommun och politik

24 oktober 2023

Dikter för fred

”Tänk om det var fred”... Det är temat på några av fredsdikterna treorna på Djurgårdsskolan delade med sig av på FN-dagen. Här kan du läsa flera av dem.

Utbildning och barnomsorg

20 oktober 2023

Höstlovsprogram 2023

Höstlovet närmar sig. Oavsett om du vill göra det till ett riktigt läslov med författarbesök och läskul på biblioteket eller om du är sugen på film, filmskapande, utmaningar och pyssel med Halloweentema, finns det något här för de flesta. Det är föreningar och kommunens olika verksamheter som anordnar lovaktiviteterna.

Kultur och fritid

19 oktober 2023

Ny yrkesutbildning - processoperatör/underhållsmekaniker

Vill du arbeta som processoperatör eller underhållsmekaniker?
Nu har du chansen att gå en lärlingsutbildning på ett företag i din närhet!

Utbildning och barnomsorg

18 oktober 2023

Kommunfullmäktige 26 oktober

Kommunfullmäktige 26 oktober startar klockan 18:30 i Hörsalen, Kristinehamns Conference Center.

Kommun och politik

17 oktober 2023

Genomgång av företagsklimatet - näringslivsråd oktober 2023

Den 16 oktober 2023 var det återigen dags för näringslivspolitiskt råd i Kristinehamns kommun. Ansvariga politiker och tjänstepersoner samlades i Kristinehamn Innovation Parks lokaler och fick en gedigen genomgång av två olika mätningar av företagsklimatet i vår stad.

Kommun och politik

13 oktober 2023

Utbildningsmässa

Drömmer du om en spännande karriär inom vård, service eller industri? Har du funderat på att skaffa dig en utbildning, men saknar en gymnasieexamen eller behöver komplettera dina betyg? Då är årets utbildningsmässa den perfekta platsen för dig!

Utbildning och barnomsorg

11 oktober 2023

Söka pengar från Allmänna arvsfonden – så funkar det!

Vilka ekonomiska stöd kan en förening söka från Allmänna arvsfonden? Det får du svar på vid den gratis informationsträff Kristinehamns kommun och Allmänna arvsfonden ordnar onsdagen den 18 oktober klockan 18.00 - 19.00. Välkommen!  

Kommun och politik

10 oktober 2023

Kom igång med digital teknik under Digitalidag 2023

Behöver du hjälp med teknikstrul, vill veta mer om hur kommunens trygghetslarm fungerar eller har frågor om kommunens självservice? Då är du välkommen att delta på Digitalidag, där vi vill inspirera dig till att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen.

Kommun och politik