Till innehållet

Nyheter

22 juni 2021

Standby-lista för vaccination för dig över 30 år

 
I Kristinehamns kommun vill vi fortsätta hålla en hög takt i vaccinationen mot covid-19. Planeringen och genomförandet av vaccinationen pågår för fullt, men ibland kan det hända att det med kort varsel kommer in ett återbud och att det blir någon dos över.

Stöd och omsorg

21 juni 2021

Skogshyddan äldreboende satsar på ökad tillgänglighet och hälsa

Under året har kommunen, tillsammans med Kristinehamnsbostäder, arbetat med att tillgänglighetsanpassa äldreboendet Skogshyddan i Björneborg. Samtidigt har man passat på att rusta upp utemiljön och satsat på ökad samvaro och trivsel. Allt med de boendes välmående i fokus.

Stöd och omsorg

17 juni 2021

Nu tar vi tempen på badvattnet

Badsugen? Kolla in vattentemperaturen på din favoritbadplats.

Kultur och fritid

14 juni 2021

Kommunfullmäktige 22 juni

På sammanträdet tisdagen den 22 juni kommer kommunfullmäktige att behandla förslag till budget för 2022 samt plan för åren 2023-2024. Sammanträdet startar klockan 16:00. 

Kommun och politik

11 juni 2021

Sommartips i coronatider

Ännu en sommar präglas av pandemin och kanske spenderar du mer tid på hemmaplan? Vi har samlat  massor av tips på vad du kan göra i Kristinehamn och vad som kan vara bra att tänka på när du besöker våra parker, stränder och verksamheter i sommar.

Kultur och fritid

8 juni 2021

Mätuppdrag under sommaren

Nu är det sommar och snart semester. Det innebär att bemanningen blir lägre under några veckor inom våra verksamheter.

Bygga, bo och miljö

4 juni 2021

Kristinehamns kommun har gett sin sista dos vaccin

Under mellandagarna för drygt fem månader sedan kom den första leveransen av vaccin mot covid-19 till Kristinehamns kommun, och den 4 januari gav vi vår första dos. Sedan dess har kommunens sjuksköterskor hanterat och administrerat över 3500 doser vaccin – och nu har den sista dosen givits i kommunens regi.

Stöd och omsorg

3 juni 2021

Kristinehamns kommun och Noctor är överens om förlikningsavtal

PRESSMEDDELANDE Kristinehamns kommun och konkursförvaltaren för byggföretaget Noctor har kommit överens om en förlikning i frågan om KTIC. Avtalet gäller från och med den 31 maj och sätter punkt för många delar av den tvist som under en tid har pågått mellan parterna. Förlikningssumman blir 8,5 miljoner kronor.

Kommun och politik

3 juni 2021

Utökad säsong med turbåtarna i sommar

De som längtar ut i skärgården och önskar fira midsommar på en ö har chans till det när turbåtssäsongen utökas i Kristinehamn 2021. Redan under midsommarveckan den 22 juni startar turbåtarna, Båtbuss 95, 96 och Stöten att trafikera Kristinehamns skärgård. Säsongen tidigareläggs med en vecka och förlängs med en vecka fram till 8 augusti jämfört med fjolåret.

Kultur och fritid

2 juni 2021

Sommarlovsprogrammet 2021

I Kristinehamn finns det massor av roligt att hitta på under sommarlovet! Koda ditt egna datorspel, skapa en bilderbok, lär dig segla, gå på cirkusskola och mycket mer. I årets sommarlovsprogram hittar du alla aktiviteter som finns att välja på. 

Kultur och fritid