Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

25 maj 2022

Byggsommar

Är du igång och planerar hur du ska bygga drömprojektet? Ta kontakt med oss redan nu för att få alla underlag i ordning inför din byggstart!

Bygga, bo och miljö

25 maj 2022

Välkommen på informationsträff om grannsamverkan

Måndag den 30 maj klockan 17.00 kommer Polisen och Kristinehamns kommun att hålla i en informationskväll gällande grannsamverkan.

Kommun och politik

25 maj 2022

Så jobbar vi med bilder i sociala medier

Med anledning av artiklar som skrivits om Kristinehamns kommuns sociala medier vill vi informera om hur vi jobbar med sociala medier utifrån den lagstiftning som finns. 

Kommun och politik

25 maj 2022

Bli energismart – spara pengar

Skulle du vilja sänka dina elräkningar? Din lokala Energi- och klimatrådgivare ger dig tips och råd på hur du kan spara energi i hemmet, opartisk och helt kostnadsfritt!

Bygga, bo och miljö

24 maj 2022

Vänersamarbetet välkomnar cykelturister när Vänerleden invigs

Snart är det möjligt att cykla runt Sveriges största sjö på en nydragen cykelled. Den 3 juni öppnar Sveriges sjätte nationella cykelled - Vänerleden. Den officiella ceremonin med invigningstal och bandklippning sker i Otterbäcken, men det sker också ett flertal lokala invigningar i kommunerna runt sjön samma dag. I Kristinehamn firas det hela dagen, från klockan 12, se program nedan.

Kultur och fritid

17 maj 2022

Våga fråga äldre- En föreläsning om hur du som medmänniska kan rädda liv

Den 30 maj arrangeras föreläsningen Våga fråga äldre. Genom föreläsningen får du lära dig mer om psykisk ohälsa, myter om självmord och hur du som medmänniska kan stötta någon som har det svårt.

Stöd och omsorg

12 maj 2022

Förtidsrösta på bokbussen

Nu har valnämnden tagit beslut om vilka lokaler som kommer att stå till förfogande under förtidsröstningen. En glad nyhet för i år är att du kommer att kunna förtidsrösta på bokbussen, vilket ger utökad service till landsbygden.

Kommun och politik

9 maj 2022

Lyckad dag på Stadsbondgården

I lördags hade många Kristinehamnare letat sig ut till Östervik när det äntligen var dags för Stadsbondgårdens dag igen. Det var en välbesökt tillställning, trots det varierande vädret. 

Kultur och fritid

6 maj 2022

Seniorkollo

Anmäl dig till seniorkollo! Här umgås vi, spelar spel, gör enkla utflykter och förgyller sommaren en vecka tillsammans med härliga aktiviteter.

Stöd och omsorg