Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

7 oktober 2023

Stödkontaktlista

Mår du dåligt och vill prata med någon? Eller få kontakt med någon som kan hjälpa dig? Här finns viktiga telefonnummer och andra kontaktuppgifter.

Stöd och omsorg

5 oktober 2023

Ny e-tjänst underlättar i bygglovsprocessen

Nu har vi förenklat hanteringen för dig som behöver söka bygglov! Vi har samlat alla ansökningar i en och samma e-tjänst, och vi vågar nog påstå att vi är unika i Sverige med att ha gjort det.

Bygga, bo och miljö

29 september 2023

Omorganisation tekniska förvaltningen

Tekniska förvaltningen omorganiseras den 1 oktober 2023. Ambitionen är att vår organisation ska bli mer anpassad för att möta framtidens utmaningar och att ge alla våra medborgare ännu bättre service. Detta genom att slå ihop tidigare avdelningar för att öka samarbetet och skapa en mer effektiv organisation.

Kommun och politik

27 september 2023

Lyckad kompetensutvecklingsdag för skolan

Vad gör egentligen lärarna på PKU-dagarna? Igår samlades alla personal från förskola till vuxenskola på Brogymnasiet och KCC för en inspirerande kompetensutvecklingsdag.

Utbildning och barnomsorg

27 september 2023

Kommunfullmäktige 28 september

Höstens första sammanträde med kommunfullmäktige äger rum torsdagen den 28 september.

Kommun och politik

26 september 2023

Vi firar!

I år firar Landa Kulturskola 50 år, fritidsgården Bygget 45 år, och själva huset 100 år. Ett år med så många jubilarer kräver såklart ett ordentligt firande! Mellan den 13 oktober och den 14 december kan du delta i spännande och roliga aktiviteter för alla åldrar.

Utbildning och barnomsorg

25 september 2023

Beredskapsveckan 2023

Beredskapsveckan är en årlig informationsinsats som startades av MSB 2017 och är tänkt att öka människors motståndskraft inför kriser och krig. Den genomförs under vecka 39.

Kommun och politik

22 september 2023

Underhållsarbete ger störningar i våra karttjänster

På måndag den 25 september uppgraderar vi den plattform som våra kartor ligger på. Detta medför störningar i våra karttjänster på kristineahmn.se

Bygga, bo och miljö