Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

24 april 2024

Resultat i servicemätningen Insikt 2023

Idag redovisas resultaten av SKR:s Öppna jämförelser om företagsklimat från Insikt – en servicemätning av kommunernas myndighetsutövning gentemot företag. Kristinehamns kommun får ett totalt nöjd kundindex (NKI) på 78 av 100, och har därmed ökat två enheter sedan 2022 kommunen hade ett totalt NKI på 76. 

Kommun och politik

23 april 2024

Testa nytt tillfälligt utegym i Stadsparken

Från tisdag den 30 april kommer vi ha ett tillfälligt utegym med 9 olika maskiner i Stadsparken. Häng med på introduktion klockan 11!

Kultur och fritid

22 april 2024

Kristinehamn växer just nu

Nu kan du hitta samlade nyheter som handlar om utvecklingen av vår stad. På sidan Kristinehamn växer just nu hittar du information från kommunens verksamheter med stort fokus på offentlig miljö och samhällsplanering. Här kan du läsa om pågående projekt, satsningar och underhåll av vägnätet. Du hittar också genvägar till politiska beslut i korthet och våra pressmeddelanden. Trevlig läsning!

Kommun och politik

18 april 2024

Fortsatt tillåtet att elda torrt trädgårdsavfall

I Kristinehamns kommun är det fortsatt tillåtet att elda mindre mängder torrt trädgårdsavfall om det kan ske utan risk för olägenhet för människors hälsa eller miljön. Detta gäller också för majbrasor eller valborgsmässoeldar.

Bygga, bo och miljö

18 april 2024

Håll igång kroppen med träning hemma!

Det är aldrig för sent för att börja träna!

Stöd och omsorg

17 april 2024

Kommunfullmäktige 25 april

På kommunfullmäktige 25 april kommer bland annat årsredovisningen 2023 för Kristinehamns kommun att behandlas. 

Kommun och politik

17 april 2024

Delvis avstängning av Västra Ringvägen

Inför kommande byggnation av cirkulationsplats behöver markprovtagningar att utföras på området i korsningen Västra ringvägen och Fältvägen.

Trafik och samhällsplanering

16 april 2024

Nu öppnar anmälan till höstens föreningsdag

I höst är det återigen dags för en föreningsdag i Kristinehamns Arena. Redan nu öppnar anmälan för ideella föreningar och studieförbund som vill medverka.

Kommun och politik

15 april 2024

Nu är det dags att söka sommarkollo!

Även i år blir det sommarkollo för barn och unga med funktionsvariationer. Här får alla chansen att vara sig själva, skapa fina sommarminnen och äta glass varje dag. 

Stöd och omsorg

9 april 2024

Tyck till om vår nya vattentjänstplan

Kommunstyrelsen har fattat beslut om att förslaget för en ny vattentjänstplan ska ställas ut på samråd. Det betyder att du kan tycka till om förslaget. Är du fastighetsägare inom ett av de 22 berörda områdena kommer du få ett brev hemskickat. Det är extra viktigt att du som är berörd läser på om förslaget och kommer in med synpunkter som vi kan ta med oss in i arbetet. Samrådet pågår 9 april till 22 maj.  

Bygga, bo och miljö