Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

9 juli 2024

Det är inte för sent att läsa upp betygen

I augusti kan du som saknar kunskaper från grundskolan eller gymnasiet läsa vuxenutbildning på grundläggande- eller gymnasial nivå. Gör en sen ansökan idag för att säkra din plats till kursstarten 12 augusti. 

Utbildning och barnomsorg

2 juli 2024

Kristinehamns kommun klättrar högt i mätning

Kristinehamns kommun klättrar 38 placeringar i tidningen Fokus rankning av var i Sverige det är bäst att leva. Totalt landar kommunen på plats 43 av 290 kommuner. Av värmländska kommuner kammar Kristinehamns kommun hem tredjeplatsen!

Kommun och politik

24 juni 2024

Besiktning inför ny cirkulationsplats genomförs

Inför arbetet med byggnationen av en ny cirkulationsplats i korsningen Västra Ringvägen - Fältvägen - Södra Staketgatan kommer besiktning av berörda fastigheter att ske. Information har skickats via SMS och brev kommer att skickas inför varje fastighetsbesiktning som kommer att utföras av det externa företaget Ramboll.

Trafik och samhällsplanering

13 juni 2024

Tre decennier av vård och glädje firades på Kolgården

Kolgårdens särskilda boende har funnits i 30 år. Under onsdagen firades jubileet med bland annat tårta, skönsång och fotoutställning tillsammans med drygt 100 brukare, anhöriga och nuvarande- och tidigare medarbetare. 

Stöd och omsorg

12 juni 2024

Jenny Alpmyr lämnar Kristinehamns kommun för nytt uppdrag

PRESSMEDDELANDE
Jenny Alpmyr slutar som HR-chef i Kristinehamns kommun och går vidare till ett nytt uppdrag som HR-direktör i Haninge kommun.

Kommun och politik

10 juni 2024

Stipendie till elever inom vård- och omsorgsprogrammet

Varje år delar nämnden för stöd, vård och omsorg i Kristinehamns kommun ut stipendier till avgångselever inom vård- och omsorgsutbildningarna som är bra representanter för vård- och omsorgsyrket och har visat på goda studieresultat och goda praktiska kunskaper. 

Stöd och omsorg

10 juni 2024

Kommunfullmäktige 18 juni

Kommunfullmäktiges sammanträde 18 juni startar klockan 16:00 i Hörsalen, Kristinehamns Conference Center.

Kommun och politik

7 juni 2024

Valnämndens preliminära rösträkning

Valnämndens preliminära rösträkning äger rum onsdagen den 12 juni klockan 10:00. 

Kommun och politik

5 juni 2024

Val till Europaparlamentet

På söndag är det val till Europaparlamentet. Genom att rösta är du med och påverkar vilka politiker som ska representera Sverige i Europaparlamentet.

Kommun och politik

4 juni 2024

Vi låter gräset växa för våra pollinatörer

Nu arbetar vi för att göra våra grönområden ännu mer levande och inbjudande för våra vilda vänner. Utvalda ytor kommer skyltas upp med information. Projektet pågår ett år och kommer utvärderas efter säsong. 

Bygga, bo och miljö