Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

3 augusti 2023

Vill du göra en insats för seniorer?

I slutet av augusti och början på september har du möjlighet att delta i vår utbildning för volontärer. Utbildningen vänder sig till dig som är intresserad av att göra en frivillig insats för seniorer och är öppen för alla intresserade.

Stöd och omsorg

31 juli 2023

Reparationer av vägar efter skyfall

Efter helgens skyfall arbetar vi för fullt med att laga grusvägar på bland annat Djurgården och Villastaden.

Trafik och samhällsplanering

27 juli 2023

Ishallen Björkhallen öppnar för säsongen

Nu kan du boka istider inför nästa säsong som öppnar redan vecka 31.

Kultur och fritid

26 juli 2023

Välkommen på skärgårdsträffar!

Sommarnöje för pensionärer 1-3 augusti.

Kommun och politik

25 juli 2023

Fixartjänst startar upp igen

Den 25 juli 2023 startar vi upp vår fixartjänst i kommunen igen. Du som är över 67 år och bosatt i Kristinehamn, erbjuds hjälp med enklare saker i hemmet som till exempel att byta glödlampor eller batterier i brandsvarnare.

Stöd och omsorg

21 juli 2023

Företag påstår sig utföra VVS-arbete på uppdrag av kommunen

Flera fastighetsägare har återigen kontaktat Kristinehamns kommun och berättat att de blivit uppringda av ett företag inom VVS (värme, ventilation och sanitet). De säger sig arbeta på uppdrag av kommunen för att mot en kostnad spola igenom avloppsrör. Vi vill nu uppmärksamma invånare i Kristinehamns kommun på att företaget inte har något samarbete med Kristinehamns kommun.

Kommun och politik

18 juli 2023

Nu kan du hämta sjövatten vid skärgården

Kristinehamn kommun har satt upp en pumpstation där du kan hämta sjövatten.

Bygga, bo och miljö

4 juli 2023

Uppdatering angående Skymningens badplats

Vi tar nu bort avrådan från bad.

Bygga, bo och miljö

3 juli 2023

Kristinehamns kommunkoncern byter bank - anställda behöver anmäla sina lönekonton till den nya banken

Kristinehamns kommunkoncern byter i höst bank från Swedbank till Nordea. För att du ska kunna få din lön eller ditt arvode insatt på ditt lönekonto behöver du anmäla det kontonummer som du vill ha din utbetalning till hos Nordea senast 31 augusti.

Kommun och politik

3 juli 2023

Resultat SKR:s servicemätning 2023

Nu har vi fått sammanställningen av den servicemätning som vi i samarbete med SKR genomförde under våren. Kristinehamn fick goda resultat och hamnade över genomsnittet i kriterierna enkelhet och bemötande.

Kommun och politik