Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

9 mars 2021

Var med och starta upp ny mötesplats för seniorer!

Just nu planerar LivÅLust volontärverksamhet för att öppna en ny mötesplats för seniorer och daglediga.  De letar efter volontärer som vill vara med och starta upp verksamheten. Är det du? 

Stöd och omsorg

8 mars 2021

Störningar i vår telefonväxel är avhjälpta klockan 10.00

Klockan 10.00 blev felet avhjälpt så nu fungerar allt som det ska.

 

Just nu har vi störningar i vår telefonväxel.

Svårigheter med att nå våra receptioner, men direktnummer verkar fungera.

Felsökning pågår.

Kommun och politik

25 februari 2021

Inspirerande fokusvecka inleder målbildsarbetet för Nära vård

Under vecka 11 arrangerar Region Värmland och länets samtliga kommuner fem inspirerande seminarier för medarbetare och invånare kring omställningsarbetet för en nära vård. Veckan blir startskottet för det länsgemensamma arbetet med att ta fram en målbild för omställningen.

Stöd och omsorg

24 februari 2021

Kommunens resultat 2020

PRESSMEDDELANDE: Kristinehamns kommuns resultat för år 2020 uppgår till 72 miljoner kronor – 54 miljoner kronor mer än budgeterat.

- Det här är effekter av pandemin, något många kommuner upplever just nu, säger ekonomichef Annette Borneland.

Kommun och politik

19 februari 2021

Livsviktiga snack - rusta ditt barn för livet

Välkommen till den digitala föreläsningen Livsviktiga snack. Rusta ditt barn för livet, genom att prata. En föreläsning för föräldrar och andra viktiga vuxna med barn i åldern 9-12 år. Föreläsningen sker torsdagen den 4 mars klockan 18.00 via Teams.

Utbildning och barnomsorg

19 februari 2021

Presterudsgymnasiet utbildar husvagns- och husbilstekniker

Från och med i år har elever på Presterudsgymnasiet möjligheten att välja husvagn- och husbilsteknik som inriktning på fordonsprogrammet. Det är en gymnasiekurs på 300 poäng som myndigheten från nationell nivå antagit.

Utbildning och barnomsorg

12 februari 2021

Accepterar förlikning om KTIC:s radonrör

PRESSMEDDELANDE: Kristinehamns kommun accepterar en förlikning med byggbolaget Noctor i tvisten om de radonrör som, utan att ha beställts av kommunen, installerats i samband med bygget av Kristinehamns Teknik- och innovationscenter, KTIC.

- Genom att acceptera en förlikning i den här frågan, kan vi lägga fokus på att istället fortsätta diskussionen om de huvudsakliga problemen – bärigheten i stålkonstruktionen och den mikrobiella påväxten, säger Andreas Rudsvik, förvaltningschef för tekniska förvaltningen.

Kommun och politik

11 februari 2021

Utbildningen till vårdadministratör tillbaka i Kristinehamn

Efter att 2020 blivit av med utbildningen efter 52 år kommer nu den glädjande nyheten att Yrkeshögskolan i Kristinehamn åter igen, från och med hösten, erbjuder utbildningen till vårdadministratör/medicinsk sekreterare.

Utbildning och barnomsorg

8 februari 2021

Inga anbud för Ölme museala diversehandel

PRESSMEDDELANDE. Inga anbud har inkommit till den annonserade upphandlingen som rör möjligheten att driva Ölme museala diversehandel, med anbudstid 13 november 2020 till den 31 januari 2021. Ett arbete tar nu vid för att komma fram till hur Kristinehamns kommun nu ska gå vidare i denna process.

Kommun och politik

5 februari 2021

Har du fått ett inkassokrav från Visma?

Kristinehamns kommun har tecknat avtal med Visma Financial Solutions för inkassohantering. Avtalet gäller inkassoärenden från februari 2021. Det innebär att Visma i fortsättningen svarar på frågor gällande inkassokrav och att Kristinehamns kommun hanterar frågor som rör tjänsten/produkten och dess innehåll samt faktura och påminnelse.

Kommun och politik