Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

17 juni 2021

Nu tar vi tempen på badvattnet

Badsugen? Kolla in vattentemperaturen på din favoritbadplats.

Kultur och fritid

14 juni 2021

Kommunfullmäktige 22 juni

På sammanträdet tisdagen den 22 juni kommer kommunfullmäktige att behandla förslag till budget för 2022 samt plan för åren 2023-2024. Sammanträdet startar klockan 16:00. 

Kommun och politik

11 juni 2021

Sommartips i coronatider

Ännu en sommar präglas av pandemin och kanske spenderar du mer tid på hemmaplan? Vi har samlat  massor av tips på vad du kan göra i Kristinehamn och vad som kan vara bra att tänka på när du besöker våra parker, stränder och verksamheter i sommar.

Kultur och fritid

8 juni 2021

Mätuppdrag under sommaren

Nu är det sommar och snart semester. Det innebär att bemanningen blir lägre under några veckor inom våra verksamheter.

Bygga, bo och miljö

4 juni 2021

Kristinehamns kommun har gett sin sista dos vaccin

Under mellandagarna för drygt fem månader sedan kom den första leveransen av vaccin mot covid-19 till Kristinehamns kommun, och den 4 januari gav vi vår första dos. Sedan dess har kommunens sjuksköterskor hanterat och administrerat över 3500 doser vaccin – och nu har den sista dosen givits i kommunens regi.

Stöd och omsorg

3 juni 2021

Kristinehamns kommun och Noctor är överens om förlikningsavtal

PRESSMEDDELANDE Kristinehamns kommun och konkursförvaltaren för byggföretaget Noctor har kommit överens om en förlikning i frågan om KTIC. Avtalet gäller från och med den 31 maj och sätter punkt för många delar av den tvist som under en tid har pågått mellan parterna. Förlikningssumman blir 8,5 miljoner kronor.

Kommun och politik

3 juni 2021

Utökad säsong med turbåtarna i sommar

De som längtar ut i skärgården och önskar fira midsommar på en ö har chans till det när turbåtssäsongen utökas i Kristinehamn 2021. Redan under midsommarveckan den 22 juni startar turbåtarna, Båtbuss 95, 96 och Stöten att trafikera Kristinehamns skärgård. Säsongen tidigareläggs med en vecka och förlängs med en vecka fram till 8 augusti jämfört med fjolåret.

Kultur och fritid

2 juni 2021

Sommarlovsprogrammet 2021

I Kristinehamn finns det massor av roligt att hitta på under sommarlovet! Koda ditt egna datorspel, skapa en bilderbok, lär dig segla, gå på cirkusskola och mycket mer. I årets sommarlovsprogram hittar du alla aktiviteter som finns att välja på. 

Kultur och fritid

1 juni 2021

Årlig spolning av avlopp- och dagvattenledningar

Underhållsspolningen kommer att ske i områdena: Lisas Höjd, Mellankvarn och Lillheden. Arbetet kommer pågå under Juni månad. Vi uppmanar er att i förbyggande syfte hålla toalettlocket stängt när det inte används och se till att vattenlåsen fylls på efter att spolning skett. Har du frågor? Ring kund-  marknad på telefon 0550-881 09.

Bygga, bo och miljö

31 maj 2021

Stenbron på Västerlånggatan avstängd för stenläggning

Torgprojektet är i full gång och idag påbörjar vi stenläggningen av den grusade delen av Västerlånggatan. Ännu ett steg närmare mot en mer levande och vacker stadskärna.

Trafik och samhällsplanering