Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

15 april 2024

Nu är det dags att söka sommarkollo!

Även i år blir det sommarkollo för barn och unga med funktionsvariationer. Här får alla chansen att vara sig själva, skapa fina sommarminnen och äta glass varje dag. 

Stöd och omsorg

9 april 2024

Tyck till om vår nya vattentjänstplan

Kommunstyrelsen har fattat beslut om att förslaget för en ny vattentjänstplan ska ställas ut på samråd. Det betyder att du kan tycka till om förslaget. Är du fastighetsägare inom ett av de 22 berörda områdena kommer du få ett brev hemskickat. Det är extra viktigt att du som är berörd läser på om förslaget och kommer in med synpunkter som vi kan ta med oss in i arbetet. Samrådet pågår 9 april till 22 maj.  

Bygga, bo och miljö

8 april 2024

Fartyget Bojorten (Christine af Bro) är nu sålt

Nu är försäljningen av Bojorten (Christine af Bro) klar och båten är inte längre i kommunens ägo.

Kommun och politik

8 april 2024

Är du nyfiken på att arbeta inom industrin?

Nu är ansökan öppen för vår nystartade förberedande industriutbildning!

Utbildning och barnomsorg

3 april 2024

Kristinehamns kommun hissar Natoflaggan

Den 4 april uppmärksammas Natodagen på olika sätt runt om i Natos medlemsländer. Kristinehamns kommun kommer att hissa Natoflaggan.

Kommun och politik

2 april 2024

Välkommen på vårens länsdans i Kristinehamn

Varje år samordnar FUB länsdanser för personer med funktionsvariationer runt om i Värmland. Lördagen den 6 april är det Kristinehamns tur. Välkommen på en kväll fylld med dans, livemusik och vänner från hela Värmland!

Stöd och omsorg

1 april 2024

Sök till lokförarutbildningen!

Vill du arbeta i en omväxlande servicebransch där du har järnvägen som kontor? Utbilda dig till lokförare! Resandet med tåg ökar hela tiden och det är idag stor brist på lokförare i Sverige. Välkommen till en utbildning där det finns goda möjligheter till jobb efter studierna. Sista ansökningsdag är 15 april!

Utbildning och barnomsorg

28 mars 2024

Avstängning Skaraborgsvägen

Under perioden 2 april - 12 april kommer del av Skaraborgsvägen att vara avstängd för all trafik på grund av att vi byter vatten- och avloppsledningar.

Trafik och samhällsplanering

27 mars 2024

Snart är det val till Europaparlamentet

Den 9 juni 2024 är det val till Europaparlamentet. Genom att rösta är du med och påverkar vilka politiker som ska representera Sverige i Europaparlamentet. Du kan rösta i förtid från den 22 maj.

Kommun och politik

27 mars 2024

Lagning av potthål prioriteras efter en hård vinter

Efter en utmanande vinter med omfattande snöfall och snabba skiftande temperaturer har vägarna tagit stor skada. För att åtgärda detta är Kristinehamns kommun tvungna att prioritera lagningen av potthål framför annat beläggningsarbete, med fokus på de mest trafikerade vägarna och områdesvis efter behov.

Trafik och samhällsplanering