Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

12 maj 2022

Förtidsrösta på bokbussen

Nu har valnämnden tagit beslut om vilka lokaler som kommer att stå till förfogande under förtidsröstningen. En glad nyhet för i år är att du kommer att kunna förtidsrösta på bokbussen, vilket ger utökad service till landsbygden.

Kommun och politik

11 maj 2022

Sök pengar för att anordna gratis lovaktiviteter

Vill din förening anordna kostnadsfria lovaktiviteter för barn och unga i sommar? Då kan ni söka ekonomiskt stöd från Kristinehamns kommun. Ansökan behöver vara inne senast den 16 maj.

Kultur och fritid

9 maj 2022

Lyckad dag på Stadsbondgården

I lördags hade många Kristinehamnare letat sig ut till Östervik när det äntligen var dags för Stadsbondgårdens dag igen. Det var en välbesökt tillställning, trots det varierande vädret. 

Kultur och fritid

8 maj 2022

Anmäl dig till årets sommarkollo!

Är du mellan 8 och 17 år och sugen på att tillbringa några härliga sommardagar på kollo? Nu är det dags att anmäla sig till årets dagkollo!

Stöd och omsorg

6 maj 2022

Öppet hus på Vuxenutbildningen

Den 12 maj är du välkommen till öppet hus på Vuxenutbildningen. Kom och prata med vår duktiga personal och få hjälp med att söka till våra utbildningar.

Näringsliv och arbete

6 maj 2022

Seniorkollo

Anmäl dig till seniorkollo!

Tillsammans tillbringar vi härliga dagar i fin sommarmiljö. Vi kommer bland annat att bada, spela spel och ha sittgympa samt lära och förstå mer om den digitala världen. Vi kommer också att tillsammans med en konstnär få uppleva att choklad inte bara är god att äta, den är även kul att rita med. Visor och dikter blandat med roliga historier kommer det också att bjudas på. Välkommen!

 

Stöd och omsorg

5 maj 2022

Nu kan du söka feriejobb för sommaren 2022

Nu är det klart att Kristinehamns kommun kommer att erbjuda feriejobb till ungdomar som går i årskurs 1 eller 2 på gymnasiet eller tillhör KAA (kommunala aktivitetsansvaret) och är folkbokförda i Kristinehamn. Ansökan har öppnat och sista ansökningsdag är den 31 maj.

Utbildning och barnomsorg

4 maj 2022

Stadsbondgårdens dag 7 maj

Välkommen till en dag ute på Stadsbondgården vid Östervik, med aktiviteter för hela familjen. Kom och prova på ponnyridning, åk häst och vagn eller besök vår loppis. 

Kultur och fritid

4 maj 2022

Bygglov har nya telefontider

Har du frågor om bygglov eller vill ha vägledning i ditt byggprojekt? Du når bygglovsavdelningen på 0550-880 60 mån, ons, tors klockan 9-12. Det går också bra att boka in ett möte. 

Bygga, bo och miljö

28 april 2022

Klart för inflytt för gymnasieskolan och Närsam

Miljö- och byggnadsnämnden har den 28 april fattat beslut om ett interimistiskt slutbesked för den nya gymnasieskolans lokaler, där också Närsam ska etablera Kristinehamn Innovation Park.

Kommun och politik