Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

21 september 2022

Kommunfullmäktige 29 september

Kommunfullmäktiges sista sammanträde för mandatperioden äger rum torsdag den 29 september.

Kommun och politik

20 september 2022

Besök Smaka på Värmland i helgen

Varmt välkommen till Smaka på Värmland den 24-25 september. Precis som förra året är matfestivalen utformad som en smakrunda där konsumenter får besöka utställare i deras lokaler eller kommuner. Smaka på Värmland 2022 är gratis för alla besökare.

Kultur och fritid

20 september 2022

Militär övning

Bygga, bo och miljö

16 september 2022

Provkör elbil under Mobilitetsveckan

Är du nyfiken på elfordon? Välkommen att besöka Elbilmässan 2022 och provkör!

Kommun och politik

15 september 2022

Högt tryck på anmälan om värmepump

Just nu har vi högre tryck än vanligt på anmälan om värmepumpar. Det är miljö- och hälsoskyddsavdelningen som hanterar anmälningarna och vanligtvis hanteras dessa inom 3 veckor från att ärendet är komplett. Vi har satt in extra resurser för att hantera trycket men vill flagga för att det under en period kan ta lite längre tid. Tänk därför på att skicka in din anmälan i god tid innan installationen påbörjas.

Bygga, bo och miljö

13 september 2022

Först i Sverige med ny teknik med SMART Probe

Kristinehamns kommun är först i Sverige med att testa en patenterad lösning som kopplas in på befintlig tryckledning. Det gör det möjligt att övervaka våra vatten- och avloppsledningar från en dator eller smartphone.

Bygga, bo och miljö

12 september 2022

Provtryckning Annebergsgatan

Uppdaterad tidpunkt: Vi kommer under onsdag den 14/9 och torsdag den 15/9 att provtrycka vattenledningen i Annebergsgatan.

Bygga, bo och miljö

9 september 2022

Biblioteksresidens utforskar läsande och skrivande

Under hösten 2022 kommer tre kulturskapare att ha en residensvistelse i biblioteksmiljö. Det sker i regi av Region Värmland och i samarbete med kommunerna Kil, Kristinehamn och Storfors. På Kristinehamns bibliotek kommer dramatikern Christofer Bocker att utforska ungas berättande och skrivande.

Kultur och fritid

8 september 2022

Valnämndens preliminära rösträkning

Valnämndens preliminära rösträkning äger rum onsdag 14 september klockan 10. Räkningen äger rum i Hörsalen, Nämndhuset och är öppen för allmänheten.

Kommun och politik

6 september 2022

Träna hjärnan med Ronnie Gardiner-metoden

Personer med skador eller sjukdomar i nervsystemet och hjärnan har återigen möjlighet att få rytm- och musikbaserad terapi enligt Ronnie Gardiner-metoden. Läs mer om insatsen här.

Stöd och omsorg