Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

20 september 2023

Skogsvårdande åtgärder Kaffeberget

I närtid kommer Stora Enso på uppdrag av Kristinehamns kommun att köra bort ris från tidigare barkborreåtgärder vid Kaffeberget. Arbetet startar tidigast vecka 39.  

Bygga, bo och miljö

19 september 2023

Tips från energi- och klimatrådgivaren

Vet du att du kan få kostnadsfri och opartiskt expertstöd från kommunens energi- och klimatrådgivare? Just nu tipsar hon om att du som äger ett småhus som värms upp med el eller gas söka bidrag för energieffektivisering.

Bygga, bo och miljö

18 september 2023

Tillsammans skapar vi en säker vård - patientsäkerhetsvecka vecka 38

Träffa oss och dela med dig av dina erfarenheter om vården den 19 september!

Kommun och politik

15 september 2023

Välkommen på träffar för seniorer

Här hittar du programmen för mötesplatsen Uranus och höstens träffar i Skottlanda. Aktiviteter, god samvaro och intressanta möten utlovas!

Stöd och omsorg

14 september 2023

Kulturskolan finns på Grunnebacka och Björneborg skola!

Under läsåret 23/24 kommer två av våra lärare på Kulturskolan att susa iväg till Grunnebacka skola och Björneborg skola en dag i veckan för att erbjuda elever instrumentlektioner på plats.

Utbildning och barnomsorg

13 september 2023

Gymnasiemässa - upptäck din framtida gymnasieskola!

Gymnasievalet närmar sig med stormsteg, och till din hjälp anordnar vi en gymnasiemässa som kommer att äga rum på Brogymnasiet den 24 oktober mellan klockan 18:00 och 19:30. 

Utbildning och barnomsorg

8 september 2023

Mobila hastighetsdisplayer uppmärksammar trafikanter

I ett försök att öka trafiksäkerheten har vi nyligen installerat mobila hastighetsdisplayer, just nu är dessa placerade i Ölme samhälle. Displayerna har som mål att synliggöra aktuell hastighet för bilförare och de gällande hastighetsbegränsningarna.

Trafik och samhällsplanering

6 september 2023

Välkommen till Slussen

Är du en kämpande förälder som känner att du inte riktigt räcker till och har svårt att få vardagen att gå ihop? Nu startar en ny omgång av föräldragruppen Slussen.

Stöd och omsorg

5 september 2023

Föreningsdagen den 16 september

Lördagen den 16 september arrangerar Kristinehamns kommun en föreningsdag i Kristinehamns Arena. Över 60 föreningar finns på plats och visar upp sin verksamhet för allmänheten.

Kultur och fritid