Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

9 november 2023

Välkommen på Öppet hus på Brogymnasiet!

Vi slår upp våra portar och hälsar dig varmt välkommen till Brogymnasiets Öppet Hus! På lördagen den 25 november mellan klockan 10.00 och 13.00 har du chansen att utforska våra olika program och upptäcka din framtida gymnasieskola. 

Utbildning och barnomsorg

8 november 2023

Tina Thörner föreläste om trafik och eget ansvar för personal

Under måndagen anordnade vi en föreläsning för vår personal som kör bil i tjänsten. Målet med föreläsningen var att uppmärksamma vikten av att tänka till och ta ansvar när en är ute på vägarna. Tina Thörner, en känd rallystjärna, var inbjuden för att dela sina insikter och erfarenheter om trafik och eget ansvar i körandet.

7 november 2023

Föreläsning om självledarskap och trygga idrottsmiljöer

Kristinehamns Kommun bjuder i samarbete med RF-SISU Värmland och Riksförbundet MÄN in till en föreläsning med Maria Rooth och Erik Granqvist. 

Kultur och fritid

3 november 2023

Inmätningar av kommunens dammar

Under vecka 45 kommer kommunen genomföra inmätningar vid Vågbron, Björklundsdammen, Hagadammen, hembygdsgården, Smedby kvarn och Kvarndammen.

Bygga, bo och miljö

1 november 2023

Hyr bastun vid Skymningens badplats

Mellan 1 november och 31 mars är du välkommen att hyra bastun vid Skymningens badplats.  

Kultur och fritid

29 oktober 2023

Snöoväder förväntas i Kristinehamn

Från måndagen den 30 oktober och fram till tisdag morgon kan vi förvänta oss snöfall, med prognoser som pekar på att det kan falla upp till 20 centimeter snö. SMHI har därför utfärdat en gul varning för Värmlands län.

Kommun och politik

24 oktober 2023

Varning för bedrägeriförsök

Vi har fått samtal från personer som blivit uppringda av bedragare som påstår sig utföra rensning av till och från luftkanaler på uppdrag av Kristinehamns kommun. Detta är inget Kristinehamns kommun utför eller står bakom!

Kommun och politik

24 oktober 2023

Dikter för fred

”Tänk om det var fred”... Det är temat på några av fredsdikterna treorna på Djurgårdsskolan delade med sig av på FN-dagen. Här kan du läsa flera av dem.

Utbildning och barnomsorg

20 oktober 2023

Höstlovsprogram 2023

Höstlovet närmar sig. Oavsett om du vill göra det till ett riktigt läslov med författarbesök och läskul på biblioteket eller om du är sugen på film, filmskapande, utmaningar och pyssel med Halloweentema, finns det något här för de flesta. Det är föreningar och kommunens olika verksamheter som anordnar lovaktiviteterna.

Kultur och fritid

19 oktober 2023

Ny yrkesutbildning - processoperatör/underhållsmekaniker

Vill du arbeta som processoperatör eller underhållsmekaniker?
Nu har du chansen att gå en lärlingsutbildning på ett företag i din närhet!

Utbildning och barnomsorg