Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

19 januari 2024

Kristinehamns kommun får eftertraktad lokförarutbildning

Behovet av lokförare är stort i Sverige. Därför kom beskedet att Kristinehamns kommun får bedriva lokförarutbildning som en glädjande nyhet.  

– Det är verkligen jätteroligt, en bra start på året, säger Samuel Carlén, ordförande i nämnden för arbete, kompetens och välfärd.

19 januari 2024

Är du kommunens nästa omsorgsstjärna? Sök sommarjobb inom vård och omsorg!

Nu har vi öppnat ansökan för att sommarjobba inom vård och omsorg i Kristinehamns kommun. Här erbjuds du ett jobb där du får göra något betydelsefullt i sommar samtidigt som du får möjlighet att möta fantastiska människor och få erfarenheter för livet.

Stöd och omsorg

18 januari 2024

Lite enklare att nå kommunen via växeln

Förändringar inom våra verksamheter leder till en justering av våra menyval. Detta gör det lite enklare att nå oss via kommunväxeln.

Kommun och politik

17 januari 2024

Snö på vägarna

SMHI har utfärdat en varning idag på grund av kraftiga snöfall och vind. Vädret kan påverka trafiken i Kristinehamn. Här kan du läsa om hur du håller dig uppdaterad.

Kommun och politik

17 januari 2024

Kommunfullmäktige 25 januari

Kommunfullmäktiges första sammanträde för året äger rum torsdag 25 januari. 

Kommun och politik

17 januari 2024

Dags att nominera till Rocka sockornas kulturstipendium

Vill du uppmärksamma någon som har gjort en insats för Kristinehamns kommuns kulturliv, eller någon som är på god väg att utvecklas inom något estetiskt uttryck, och som har en funktionsvariation? Skicka in din nominering till Rocka sockornas kulturstipendium innan den 20 februari.

Stöd och omsorg

16 januari 2024

Engångs blir flergångs

Från och med den 1 januari 2024 gäller nya krav för alla verksamheter som serverar mat och dryck att de ska erbjuda återanvändbara muggar och matlådor.

Näringsliv och arbete

15 januari 2024

Konstkurs för vuxna på Landa Kulturskola

Nu kan även du som är vuxen gå kurs på Landa Kulturskola!

Kultur och fritid

10 januari 2024

Invigning av Hoppet, Kristinehamns nya truppgymnastikhall

Under tisdagen invigdes Kristinehamns nya tryppgymnastikhall, Hoppet. Inledningsvis invigdes även konstverket Fjädern, Hoppet och Svävaren som är placerat på utsidan av byggnaden. 

Kommun och politik

9 januari 2024

Lyckad föreningsdag genererar fler

I september anordnade kommunen en föreningsdag i Kristinehamns Arena. Utvärderingen är positiv och nu har beslut tagits om att anordna ytterligare en föreningsdag – redan i höst.

Kommun och politik