Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

10 mars 2022

Kranmärk din verksamhet

Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som endast använder sig av rent kranvatten. Om en verksamhet är kranmärkt betyder det att verksamheten är fri från buteljerat vatten. Genom kranmärkt visar ni att ni tar ställning för en bättre miljö och inspirerar andra att också välja kranvatten.

Bygga, bo och miljö

7 mars 2022

Kristinehamns kommun aktiverar stabsfunktion med anledning av orolig omvärld

På grund av den säkerhetspolitiska utvecklingen i Europa har Kristinehamns kommun initierat sin stabsfunktion och aktiverat alla verksamheter i förberedande syfte för att kunna hantera eventuella störningar.

Kommun och politik

4 mars 2022

Kommunstyrelsen vill se Myndigheten för utbetalningskontroll i Kristinehamn

En enig kommunstyrelse fattade den 7 februari beslut om att skicka en skrivelse till regeringen som visar Kristinehamns kommuns intresse för placeringen av den nya myndigheten. Idag signerades skrivelsen av kommunstyrelsens ordförande Marie Oudin (M) och 2:e vice ordförande Bjarne Olsson (S).

Kommun och politik

4 mars 2022

På måndag testas Hesa Fredrik

Fyra gånger per år kontrolleras det att signalen Viktigt meddelande, även kallat Hesa Fredrik, fungerar. På måndag 7 mars är det åter dags för test av utomhusvarningen. Med tanke på omvärldsläget vill MSB betona att det är ett test.

Kommun och politik

2 mars 2022

Välkommen till årets anhörigträffar

Lever du med eller stödjer du en familjemedlem eller vän, gammal eller ung, som på grund av funktionsnedsättning, sjukdom, ålder eller missbruk behöver stöd?

Stöd och omsorg

1 mars 2022

Vill du arbeta som röstmottagare?

Vill du göra en insats för demokratin? I höst är det val till riksdag, region- och kommunfullmäktige och vi söker nu cirka 150 röstmottagare.

Kommun och politik

28 februari 2022

Kristinehamns kommun följer noggrant världsläget

Kristinehamns kommun följer den oroväckande säkerhetspolitiska utvecklingen i Europa med fokus på hur den kan komma att påverka oss och våra verksamheter.

Kommun och politik

28 februari 2022

Ukrainas flagga hissas utanför kommunhuset

Med anledning av det pågående kriget i Ukraina, och för att visa solidaritet med folket i Ukraina, hissar Kristinehamns kommun denna vecka den ukrainska flaggan framför kommunhuset i centrala Kristinehamn.

Kommun och politik

21 februari 2022

Värmlands Arbetskraft 2.0 – ett projekt för unga i Kristinehamn utan sysselsättning

Är du mellan 15-29 år och utan sysselsättning? Kanske har du av olika anledningar ofullständiga betyg från gymnasiet eller grundskolan? Kanske mår du inte bra i din nuvarande situation och önskar förändra den? Värmlands Arbetskraft 2.0 i Kristinehamn finns som stöd till dig som vill hitta din väg mot en bra livssituation, studier och/eller arbete.

Stöd och omsorg

17 februari 2022

Sportlovsprogram 2022

Snart är det sportlov! Pimpeltävling, mapuchepyssel, teaterkurs, skridskodisco och biblioteksklubb är några exempel på roliga saker att hitta på i Kristinehamn på lovet. 

Kultur och fritid