Till innehållet

Nyheter

19 februari 2021

Livsviktiga snack - rusta ditt barn för livet

Välkommen till den digitala föreläsningen Livsviktiga snack. Rusta ditt barn för livet, genom att prata. En föreläsning för föräldrar och andra viktiga vuxna med barn i åldern 9-12 år. Föreläsningen sker torsdagen den 4 mars klockan 18.00 via Teams.

Utbildning och barnomsorg

19 februari 2021

Presterudsgymnasiet utbildar husvagns- och husbilstekniker

Från och med i år har elever på Presterudsgymnasiet möjligheten att välja husvagn- och husbilsteknik som inriktning på fordonsprogrammet. Det är en gymnasiekurs på 300 poäng som myndigheten från nationell nivå antagit.

Utbildning och barnomsorg

18 februari 2021

Kommunfullmäktige 25 februari

Kommunfullmäktiges sammanträde den 25 februari ska bland annat behandla förslag till finanspolicy och kommunikationspolicy. 

Bygga, bo och miljö

16 februari 2021

Sportlovsprogrammet 2021

Dags för sportlov! Vill du hitta på något kul? Det finns massor att göra för dig som är sportlovsledig. I sportlovsprogrammet kan du läsa mer om vad du kan hitta på under lovet. 

Kultur och fritid

12 februari 2021

Accepterar förlikning om KTIC:s radonrör

PRESSMEDDELANDE: Kristinehamns kommun accepterar en förlikning med byggbolaget Noctor i tvisten om de radonrör som, utan att ha beställts av kommunen, installerats i samband med bygget av Kristinehamns Teknik- och innovationscenter, KTIC.

- Genom att acceptera en förlikning i den här frågan, kan vi lägga fokus på att istället fortsätta diskussionen om de huvudsakliga problemen – bärigheten i stålkonstruktionen och den mikrobiella påväxten, säger Andreas Rudsvik, förvaltningschef för tekniska förvaltningen.

Kommun och politik

11 februari 2021

Utbildningen till vårdadministratör tillbaka i Kristinehamn

Efter att 2020 blivit av med utbildningen efter 52 år kommer nu den glädjande nyheten att Yrkeshögskolan i Kristinehamn åter igen, från och med hösten, erbjuder utbildningen till vårdadministratör/medicinsk sekreterare.

Utbildning och barnomsorg

8 februari 2021

Inga anbud för Ölme museala diversehandel

PRESSMEDDELANDE. Inga anbud har inkommit till den annonserade upphandlingen som rör möjligheten att driva Ölme museala diversehandel, med anbudstid 13 november 2020 till den 31 januari 2021. Ett arbete tar nu vid för att komma fram till hur Kristinehamns kommun nu ska gå vidare i denna process.

Kommun och politik

5 februari 2021

Har du fått ett inkassokrav från Visma?

Kristinehamns kommun har tecknat avtal med Visma Financial Solutions för inkassohantering. Avtalet gäller inkassoärenden från februari 2021. Det innebär att Visma i fortsättningen svarar på frågor gällande inkassokrav och att Kristinehamns kommun hanterar frågor som rör tjänsten/produkten och dess innehåll samt faktura och påminnelse.

Kommun och politik

3 februari 2021

Information om Corona, covid-19

Kristinehamns kommun följer händelseutvecklingen och arbetar aktivt för att kommunens verksamheter ska påverkas så lite som möjligt. Som invånare uppmanas du att själv hålla dig uppdaterad via myndigheternas information. På den här sidan uppdateras informationen löpande.

Stöd och omsorg

29 januari 2021

Förstärkt utemiljö - nya grillar och ny belysning

Nu när många platser för aktiviteter inomhus stängt ner på grund av pandemin har vi förstärkt vår utomhusmiljö. Innan årsskiftet placerade vi ut nya grillar på en rad olika platser i kommunen. Dessa har använts flitigt, så därför har vi satt ut ännu fler! 

Kultur och fritid