Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

26 november 2019

Satsa och bo i Kristinehamn

Läs om nya järnvägssatsningar som skulle gynna Kristinehamn, innovationer inom skoglig bioekonomi och hydrodynamik, och hur Kristinehamn har blivit ett "mecka" för livet på hjul. Här kan du också läsa om familjen Alteryd som flyttade tillbaka hem till Kristinehamn efter studier på annan ort, om vår nya stadspark och om återetablering av försvarsmakten. 

Kommun och politik

15 november 2019

Vi har redan kraftsamlat

Värmland och Örebro är redo att bidra i utvecklingen av ett starkt svenskt försvar, nationell beredskap och höjd samhällssäkerhet.

Kommun och politik

14 maj 2019

Artilleriutbildning till Kristinehamn

Försvarsberedningen föreslår fyra nya regementen och utökad verksamhet på flera orter.  Detta innebär en återetablering av artilleriutbildning i Kristinehamn.

Kommun och politik

25 mars 2019

Nu blir det krav på e-faktura

Från och med den 1 april 2019 ska du som leverantör till Kristinehamns kommun skicka dina fakturor elektroniskt till oss.

Näringsliv och arbete

28 januari 2019

Vi jobbar för återetablering av Försvarsmakten i Kristinehamn

År 2004 stängdes Artilleriregementet A9. Verksamheten flyttade då till Boden. Men kanske kan det åter bli militär verksamhet i Kristinehamn. För det har börjat att jobbas från politiskt håll för att Försvarsmakten ska återvända till Kristinehamn.

Kommun och politik