Till innehållet

Utbildningen med 100 % chans till jobb

Har du lätt för att kommunicera, gillar digitala arbetssätt och skulle vilja jobba med människor i vården? Sök till vår YH-utbildning till vårdadministratör senast 1 maj.

De senaste åren har nästan alla som läst vår 2-åriga YH-utbildning till vårdadministratör fått jobb snart efter examen. Tack vare att utbildningen formas tillsammans med region Värmland ger den precis de kompetenser som efterfrågas.

Vad gör en vårdadministratör?

Som vårdadministratör får du en arbetsdag med stor variation vid sjukhus, vårdcentraler eller inom företagshälsovård. Du är ett administrativt stöd i verksamheten och jobbar främst med medicinsk dokumentation och journalskrivning. På vissa arbetsplatser tar du emot patienter och närstående i receptionen. Helt enkelt – du jobbar nära människor som söker vård utan de direkt vårdande delarna.

Rollen passar dig som gillar digitala arbetssätt, tycker om att jobba med människor och är duktig på att kommunicera.

Fyra intressanta terminer med lärdomar för livet

Utbildningen vänder sig till vuxna och är uppdelad på fyra terminer. Under studietiden får du både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet.

För att verkligen få känna på jobbet på riktigt kommer det också spännande föreläsare från olika verksamheter, du får göra studiebesök på möjliga framtida arbetsplatser och göra praktik.

Ansök redan idag

Här kan du läsa mer om YH-utbildningen, få kontaktuppgifter om du har frågor och skicka in din digitala ansökan redan idag. Ansökan stänger 1 maj 2023.

Hoppas vi ses!