Till innehållet
Bild för händelsen: Vattendagen
31 aug

Vattendagen

För tredje året i rad arrangerar Länsstyrelsen Värmland "Vattendagen". Eventet hålls på olika platser årligen och 2024 är det med tillsammans med Kristinehamn.

Vattendagen är ett 5-årigt projekt som Länsstyrelsen Värmland anordnar. Det är en familjedag där man uppmärksammar och hyllar vattnets värde – nu och i framtiden. Tidigare år har vi varit i Karlstad och Arvika, med massor av utställare och engagemang från lokala aktörer.

Årets fokus är Gullspångsälvens avrinningsområde och Vänern.

Alla som på något sätt berörs av vattnet i området är välkomna att delta som utställare. Det inkluderar lantbrukare, skogsägare, fiskevårdsföreningar, myndigheter, företag, kultur- och fritidsföreningar. Som vanligt hoppas vi på en inspirationsdag som många kan få glädje av.
Vill ditt företag/organisation vara med kan du läsa mer här där det även finns anmälningsinformation.

Målet för dagen är att synliggöra ett vackert område som berör många, och berätta hur man värnar om det. Som utställare har du möjlighet att utforma ert deltagande på ett sätt som passar er verksamhet bäst, vårt enda krav är att vattnet på något sätt står i centrum. Det finns även ett tydligt barnperspektiv och uppmuntrar aktiviteter som lär barn att vattnet är viktigt och värt att ta hand om.

Tillfällen

2024-08-31, 10:00-15:00

Arrangörer

Länk till arrangör

+46 10 224 70 00

Plats

Kristinehamn Stadspark invigdes 2019 och här finns plats för lek och njutning.