Till innehållet
Bild för händelsen: ABBA, Gärdestad & Vi
19 okt

ABBA, Gärdestad & Vi

Gruppen DAIS kommer framföra en konsert med hits från ABBA, Gärdestad och de själva. De bjuder på musikalisk glädje, värme när de framför den fantastiska låtskatten på Christinateatern i Kristinehamn.

Med bara sina röster skapar gruppen Dais en fantastisk upplevelse, som hyllats av The Real Group och jämförs med supergruppen Pentatonix. Gruppen har haft stor framgång sedan starten 2021. De har bl.a. sjungit med John Lundvik, turnerat med Shirley Clamp och countrystjärnan Doug Seegers, släppt musik med Sonja Aldén och gjort ett mindre samarbete med Veronica Maggio och Miriam Bryant. 

"Absolut världsklass! Ett grymt liveband där sången och showen är i fokus!"

Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då artisterna vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!

Konserten har onumrerade platser.
Biljetter kan du köpa på Kristinehamns turistbyrå samt på nortic.
Pris: Ord- 395:- + 30kr serv. avg, Pens/Stud- 365:- + 30kr serv. avg, Barn 0-8 år 0:- + 30kr serv. avg.

Handikapplats?
Ledsagaren behöver ingen biljett, den som behöver handikapplats köper en biljett till sig själv och efteråt skickar ett mail till info@northeventab.com

Konserten arrangeras av Northevent AB i samarbete med studieförbundet Sensus och barnrättsorganisationen Erikshjälpen.se

Tillfällen

2024-10-19, 19:00-23:59

Arrangörer

Länk till arrangör

Plats

En teater på Kungsgatan i Kristinehamn. https://www.facebook.com/Christinateatern