Till innehållet
Bild för händelsen: Elvis, Orbison & I
14 nov

Elvis, Orbison & I

Nu kommer musikföreställningen Elvis, Orbison & I som gjorde succé 2023 till Christinateatern i Kristinehamn. Musiken framförs av Joel Nunez från USA.

Det är en konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt och många älskade hits står i centrum, men du får även njuta av låtar från Joel Nunez egen repertoar som han spelar tillsammans med de andra duktiga musikerna. Han varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i 50-tals anda med de största hitsen från Elvis och Orbison!
Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!

Info om Joel Nunez
Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!
Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Han vann också nyligen tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Norrbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”.

Ca 2 timmar lång (inkluderar en paus i mitten).
Insläpp från kl. 18.15

Konserten har onumrerade platser.
Biljetter kan du köpa på Kristinehamns turistbyrå samt på nortic.se
Pris: Ord- 395:- + 30kr serv. avg, Pens/Stud- 365:- + 30kr serv. avg, Barn 0-8 år 0:- + 30kr serv. avg.

Handikapplats?
Ledsagaren behöver ingen biljett, den som behöver handikapplats köper en biljett till sig själv och efteråt skickar ett mail till info@northeventab.com

Konserten arrangeras av Northevent AB i samarbete med studieförbundet Sensus och barnrättsorganisationen Erikshjälpen.


Tillfällen

2024-11-14, 19:00-23:59

Arrangörer

Länk till arrangör

Plats

En teater på Kungsgatan i Kristinehamn. https://www.facebook.com/Christinateatern