Till innehållet

Kultur och sport på gården

Kom och testa idrott, spel, konstpyssel och böcker! Den 14 oktober är alla barn och ungdomar välkomna på en gratis eftermiddag med kultur och sport.

Har du ett barn eller känner ett barn som är sugen på att pyssla, lira lite bordtennis, få nya boktips eller låna utrustning från Fritidsbanken?

Då vill vi tipsa om en prova på-dag vid Fritidsbankens lokaler på Axvallagatan 5. Under dagen finns möjlighet att testa bordtennis med Kristinehamns bordtennisförening, låna utrustning från Fritidsbanken, läsa Vallebybladet, gå tipspromenad, pyssla och läsa böcker från pop up-biblioteket och mycket annat.

Under eftermiddagen serveras kycklingkorv och festis. Ta med hela familjen – alla är välkomna! Ingen anmälan behövs och alla aktiviteter + mat är gratis.

Datum: 14 oktober

Tid: 14.00 – 16.00

Plats: Utanför Fritidsbankens lokaler på Axvallagatan 5

Dåligt väder? Då kommer evenemanget att ställas in.
Det meddelas i så fall här den 14 oktober.

 

Evenemanget är skapat av ”Kultur utanför ramarna”, ett nätverk som startades i november 2021. I nätverket finns representanter från kulturförvaltningen, kulturskola, Bygget och Moxie - skolförvaltningen, fritidsbanken - tekniska förvaltningen, Kristinehamns bostäder, KFUM-fritidsgård och förvaltningen för stöd, vård och omsorg.