Till innehållet

Anmälan är öppen till årets seniorkollo

Även i sommar blir det sommarkollo för seniorer. Tillsammans tillbringar vi härliga dagar i fin sommarmiljö. Anmäl dig senast den 24 maj!

Vi kommer bland annat att ha sittgympa, duocykla och spela spel. Vill du bada så ligger Skymningens badplats en kort promenad bort. Kommunens digitala lots finns på plats en eftermiddag och vi får tillfälle att måla tillsammans med Ann-Christine. Gladan och Rune Blidh står för musik och sång under veckan.

Vem kan anmäla sig till Seniorkollot?

Kollot vänder sig till dig som är 65 år och äldre och som längtar efter att träffa andra människor. Du som deltar behöver vara självgående.

Var och när ses vi?

Vi ses i Frälsningsarméns sommarhem vid Skymningens badplats. Kollot pågår måndag till fredag klockan 10.00-16.00 under vecka 26.

Vad kostar det att delta?

Om du önskar få skjuts till och från kollot är kostnaden för en vecka 950 kronor. Önskar du att själv ta dig till kollot är kostnaden för en vecka 650 kronor.

I priset ingår förmiddagsmacka, lunch och eftermiddagsfika samt alla aktiviteter. Du har möjlighet att dela upp kostnaden på tre tillfällen.

För mer information och anmälan

Kontakta Carin Övringe
Telefon: 0550-885 79
Mejl: carin.ovringe@kristinehamn.se
Du kan också skicka in din anmälan digitalt via vår e-tjänst.