Till innehållet

Nu kan du nominera årets bemötare

Vi tycker att det är viktigt att lyfta våra medarbetare, och en del i det arbetet är att uppmärksamma speciellt goda insatser som görs i vår organisation. Nu kan du som medborgare nominera årets bemötare för 2023.

Lämna en nominering

Har någon som jobbar på Kristinehamns kommun under det senaste året varit speciellt hjälpsam och tillmötesgående mot dig eller någon du har nära? En person som har gjort skillnad i vardagen för någon och har ett gott bemötande som utmärker sig. Kanske en lärare eller en någon inom vården som alltid gör det där lilla extra? Eller en tjänsteperson som hanterat ett ärende du haft med kommunen på ett särskilt proffsigt sätt? Då kan du som medborgare nominera den personen till Årets bemötare på Kristinehamns kommun.

 

Lämna en nominering till årets bemötare 2023

 

Så går det till

Medarbetare inom Kristinehamns kommun kan även lämna in nomineringar i kategorierna: Årets team, medarbetare och ledare. Sista dagen att lämna in nomineringar är 31 december. Därefter sköts nomineringsprocessen av kommunens personalklubb som skickar vidare de tre bästa nomineringarna i varje kategori till en jury som består av kommunens förvaltningschefer, kommundirektör, ekonomichef, kommunikationschef och HR-chef.

Vinnarna koras i början av 2024.

Här kan du läsa om vilka som tidigare blivit utsedda till årets medarbetare, ledare, team och bemötare.