Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-fredag 7.30-12 och 13-16
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Det här erbjuder vi dig

Vi vill att du som medarbetare mår bra och får möjlighet att utvecklas i ditt arbete. När du jobbar hos oss ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer och att du får de verktyg du behöver för att lyckas.

Det här erbjuder vi dig

  • Friskvårdsbidrag

Du har möjlighet att använda 1 300 kronor om året till hälsofrämjande aktiviteter. Vi är anslutna till Actiway vilket gör att du kan använda ditt bidrag i hela Sverige. Här kan du läsa mer om hur du kan använda friskvårdsbidraget.

  • Medarbetarstöd

Som anställd har du möjlighet till kostnadsfritt samtalsstöd genom telefonrådgivning. Hit kan du vända dig om du behöver prata om jobbet, fritiden, familjen eller andra situationer där du behöver stöttning. Medarbetarstödet ger dig tillgång till specialister inom juridik, ekonomi, försäkringar, psykologer med mera.

  • Föräldrapenningtillägg

När du blir föräldraledig ger kommunen dig ett föräldrapenningtillägg. Det betyder att du utöver din vanliga föräldrapenning får ett extra tillägg på 10 procent av din lön av oss. För att få tillägget ska du ha haft en sammanhängande anställning i Kristinehamns kommun i minst 365 dagar innan ledigheten.

  • Semesterväxling

Du har möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Du som är under 40 år kan få 4 dagar, och du som är äldre kan få 5 dagar. Du kan bara semesterväxla om verksamheten fortfarande kommer fungera även fast du är ledig. Prata om dina möjligheter med din chef.

  • Förmånscykel

Alla tillsvidareanställda får hyra en kvalitetscykel till ett förmånligt pris genom bruttolöneavdrag. En möjlighet att förbättra hälsan samtidigt som du gör en insats för miljön och den egna plånboken.

  • Försäkringar

Som anställd i Kristinehamns kommun är du försäkrad. Försäkringarna gäller sjukdom, arbetsskada och dödsfall och är så kallade avtalsförsäkringar, vilket innebär att de regleras i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter.

  • Årskort för tåg och buss

Vi erbjuder alla våra anställda att köpa årskort på buss eller buss och tåg som betalas genom 12 månader avdrags på nettolönen. Du som anställd kan därmed köpa ett årskort utan att betala hela summan på en gång.

Kontaktuppgifter

HR-avdelningen
HR@kristinehamn.se

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".