Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-tors 7.30-16.30, fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Skapande verkstad

Färger och penslar

Allt kan hända om du låter fantasin flöda fritt! Låt dig inspireras av konsten i utställningarna och skapa något eget i museets skaparverkstad Konstasken. Vår skaparverkstad vänder sig till alla som tycker om att skapa eller kanske bara vill testa på olika material. Konstasken har samma öppettider som museet och det är alltid gratis att skapa.

I Konstasken arrangerar vi även skapande verksamhet för både barn, unga och vuxna. Varje torsdag under under hösten och fram till jullovet lovet dukar vi upp något nytt pysseltips i vår skaparverkstad, Konstasken. För att se aktuellt tema, kika här.

Aktiviteter med föranmälan:
Dessa datum är Konstasken stängd för allmänna besök. Boka din plats om du vill vara med på skapande aktivitet. 

Onsdag 28 och torsdag 29 oktober

Textiltryck, mönster och måleri med Hilma Nordén
10.00-15.00
För åldrarna 10-15 år. Lär dig att rita mönster, trycka textiltryck och måla på tyg. Årets ungdomsstipendiat Hilma Nordén ger oss sina bästa tips om hur man tecknar upprepade mönster och klipper schabloner. Ta gärna med ett eget plagg som du vill göra om. Gör något nytt av något gammalt eller varför inte ge lite extra kärlek till favoritjackan? Det finns även möjlighet att designa sin egen tygväska.

Aktiviteten är gratis men du måste föranmäla dig senast den 26 oktober konstmuseet. Ta med egen lunch eller ät i restaurangen. Vi bjuder på fika med frukt. Observera att det är en sammanhängande kurs på två dagar. Först till kvarn!

 

 

 

Kontaktuppgifter

Reception och butik
infokonstmuseum@kristinehamn.se

0550-88 200

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".