Till innehållet

Mark och lokaler

Kristinehamn ligger strategiskt rätt, mitt i navet mellan Stockholm-Oslo med goda väg-, tåg- och båtförbindelser som skapar förutsättningar till framgångsrika handelsförbindelser med omvärlden. Vi välkomnar företag som vill etablera sin verksamhet här. På ett flertal platser i kommunen finns det möjlighet att köpa eller arrendera mark för handel, industri, kontor eller annan verksamhet. 

Ledig mark

I samarbete med kommunen och privata markägare kan vi leta upp lämplig mark att bygga nya verksamhetslokaler på. Kontakta oss på Närsam så hjälper vi dig vidare.

Se privatägd ledig mark

Se ledig verksamhetsmark från Kristinehamns kommun.

Lediga lokaler i Kristinehamn

Ett bättre läge och nya lokaler kan ge bättre affärer, effektivisera och utveckla verksamheten. Närsam kan hjälpa dig som företagare att byta eller hitta nya verksamhetslokaler. 

Se lediga lokaler i Kristinehamn

Registrera ledig lokal

Det är gratis för fastighetsägare och markägare i Kristinehamn att lägga in lediga lokaler, mark och fastigheter till salu på Objektvision. Du som fastighets- eller markägare registrerar själv din annons och ansvarar för innehållet i den. 

Lägg in annons i Objektvision

Här finns även en användarmanual för hur du som fastighetsägare enkelt skapar ett annonsörskonto hos oss med kommun-paketet samt hur du skapar en annons.

Markanvisning

Du som vill vara med och utveckla Kristinehamn med nya varksamheter kan se pågående, aktuella och pågående markanvisningar i kommunen på sidan Mark och bostäder. Du kan också se alla markanvisningar i vår digitala karta eller läsa mer om hur det går till med markanvisningar.

Kontaktuppgifter

Madelen Richardsson - VD och näringslivschef
madelen.richardsson@naringslivssamverkan.se

0550-858 66

Kalle Alexandersson - planeringschef

0550-880 02

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".