Till innehållet

Start-Lab

Start-Lab på Kristinehamns Innovation Park är en kostnadseffektiv och flexibel lösning för nystartade företag och entreprenörer, som inte fakturerat mer än 30 000 kronor än. Hyr arbetsutrymmen till en låg kostnad och dra nytta av gemensamma resurser och en stöttande miljö för att utveckla din affärsidé och verksamhet. Här få du plats att utveckla dina idéer och din kommande verksamhet.

Vad får du tillgång till?

Här har du du tillgång till arbetsutrymmen, mötesrum och nödvändiga faciliteter. Du delar skrivbord med andra i de gemensamma lokalerna, vilket främjar samarbete och kunskapsutbyte i en dynamisk miljö. I de bokningsbara mötesrummen har du möjlighet att hålla sammanträden, presentationer eller andra affärsrelaterade aktiviteter. Dessutom inkluderas tillgång till kaffe, vilket skapar en trivsam och stimulerande arbetsmiljö där entreprenörer kan fokusera på sin verksamhet utan att behöva bekymra sig om administrativa detaljer eller extra kostnader för kaffe och liknande förnödenheter.

Låg kostnad

En av fördelarna med Start-Lab är den låga hyran. Du ingår ett flexibelt kontrakt som säger att du får använda Start-Labs lokaler i sex månader eller tills ditt företag fakturerat belopp om sammanlagt 30 000 kronor. Det innebär att du har möjlighet att anpassa din närvaro på Start-Lab efter dina behov och hur ditt företag utvecklas.

Kontaktuppgifter

Daniel Stenborg - Innovationsledare
daniel.stenborg@narsam.se

0550-858 14

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".