Till innehållet

Mötesrum

Kristinehamns Innovation Park har olika lokaler för möten och sammankomster som passar olika behov och ändamål. Företag har möjlighet att hyra lokalerna för olika aktiviteter som workshops, möten eller utbildningar. Kommunala verksamheter får använda lokalerna för att främja utveckling och innovation i sina verksamheter. 

Boka mötesrum

För att boka rum mejlar du en förfrågan till info@narsam.se.

När du bokat ett mötesrum ingår tillgång till kaffekokare och te/kaffe. Men övrig mat och drycker behöver du ordna själv.

Möblering och städning ansvarar du som bokar för, så att ni kan anpassa lokalerna efter era behov och önskemål. Läs gärna igenom villkor och trivselregler innan du bokar.

Vi har grupprum och möteslokaler för 2 personer upp till 54 personer. Oavsett om du behöver ett litet rum för nära samarbete och brainstorming-sessioner eller en större möteslokal för konferrenssittningar finns det på Kristiehamn Innovation Park.

BOX 1

Box 1.jpg

 • Kapacitet: 10 platser.
 • Utrustning: Projektor, högtalare, webbkamera.

 

BOX 2

Box 2.jpg

 • Kapacitet: 5 personer.
 • Utrustning: Projektor, whiteboard, webbkamera.

 

Samtal 1

Samtal 1.jpg

 • Kapacitet: 4 personer.
 • Utrustning: Bord, 4 stolar.

 

SAMVERKAN

Samverkan och Hallen.jpg

 • Kapacitet: 48 personer (föreläsningar), 28 personer (konferenssittning).
 • Plats: Hörsal eller borddukning i hallen.

För större evenemang och möten står hörsalen och hallen Samverkan till förfogande. Hörsalen rymmer 28 sittande personer vid mötesbord. Hallen lämpar sig bra för ännu större tillställningar, som utställningar, gemensamma luncher eller större mötesarrangemang. Med den här flexibla yta kan företag och organisationer skapa inspirerande och engagerande evenemang.

För att säkerställa att lokalerna används på ett effektivt och ändamålsenligt sätt tillämpas bokningsregler.

 • Vid hyra eller lån av lokaler på Kristinehamns Innovation Park är det av yttersta vikt att alla som nyttjar utrymmena tar ansvar för att hantera inventarier och utrustning på ett ansvarsfullt sätt. Det innebär att all utrustning och inventarier ska tas om hand.

 • Det förväntas att lokalerna lämnas i städat skick och att alla dörrar är ordentligt stängda när aktiviteten är avslutad för att säkerställa säkerhet och ordning.

 • Arrangören av aktiviteten är ansvarig för att ordna eventuellt kaffe, lunch och övriga förnödenheter som behövs för att genomföra sin aktivitet. Det inkluderar att se till att eventuella förbrukningsvaror fylls på och att matrester och spill städas upp så att lokalen är i gott skick för nästa användare.

 • Arrangören av aktiviteten hänvisar de som ska mötet att gå in huvudentrén och inte passera genom Närsams lokaler.

Genom att respektera dessa riktlinjer och ta ansvar för sitt agerande bidrar alla som nyttjar lokalerna till en positiv och hållbar miljö för verksamhet och samarbete på Kristinehamns Innovation Park.

Bokade möten idag

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".