Till innehållet

Jobba inom skolan i Kristinehamns kommun

Varmt välkommen till oss!

 

Letar du efter lediga jobb? Klicka här


Kristinehamns kommun ligger vackert beläget vid Vänerns strand. Med närhet till större städer så som Karlstad och Örebro har Kristinehamn bra pendlingsmöjligheter via både tåg och buss.

Hos oss får du utrymme för egna initiativ och idéer. Som arbetsgivare erbjuder vi en nytänkande arbetsplats. I både förskola och skola står lärandet och undervisningen i centrum.

Vi jobbar bland annat med:

Lexplore

Med hjälp av ny digital teknik satsar vi för att ännu bättre kunna möta varje elev i sin läsutveckling. För att kunna ge rätt stöd och stimulans genomförs i verktyget Lexplore ett digitalt test, en så kallad screening, av läsförmågan hos alla elever.

Här kan du se en film om hur vi jobbar med Lexplore.
Här kan du lyssna på vår digitaliseringspodcast om hur vi jobbar med Lexplore.

Magma

Magma är ett verktyg för matematiken i grundskola och gymnasium som hjälper lärare fatta mer informerade beslut. I Magma kan du enkelt differentiera din undervisning och dela ut rätt uppgifter vid rätt tidpunkt. Med automatiskt rättning och sammanställning blir det enklare att återkoppla och planera vidare.

Läs mer om Magma här.

Unikum

I Unikum kan du skapa och följa upp planeringar, dokumentationer, bedömningar, hantera när- och frånvaro samt det systematiska kvalitetsarbetet på alla nivåer. Du samlar allt på samma ställe och har möjlighet att följa barnets utveckling - hela vägen från förskola till vuxenutbildning. Det blir enklare för dig att arbeta proffsigt med lärande för alla unika barn, oavsett ålder och skolform.

Läs mer om Unikikum här.

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".