Till innehållet

Informationsmöte och utställning

Utställning på Grunnebackagården

Planhandlingarna kommer att ställas ut på Grunnebackagården och representanter från kommunledningsförvaltningen kommer att finnas på plats.

Utställningen sker den 16 maj 2022 från klockan 14.00 till 19.00.

Informationmöte 

Förutom tillfället att träffa representanter från kommunledningsförvaltningen på utställningen på Grunnebackagården bjuder kommunen även in till ett digitalt informationsmöte för alla som är intresserade av detaljplanen. Mötet kommer att ske via Teams den 10 maj 2022 klockan 18.00.

Representanter från kommunledningsförvaltningen på Kristinehamns kommun kommer att presentera samrådsförslaget och svara på frågor om detaljplanen och planprocessen. 

Gå gärna in på länken i god tid innan 18.00.

Om du önskar få möteslänken skickad till din e-post, anmäl detta senast 9 maj till adam.nyman@kristinehamn.se.

Länk till mötet

Klicka här för att ansluta till mötet.

Läs mer om hur du ansluter till mötet. 

Tänk på:

  • Anslut dig till teamsmötet i god tid innan vi börjar för att se så att allt fungerar som det ska. Du kan välja att ladda ner Teams-appen, men det går lika bra att ansluta direkt i webbläsaren.
  • Det namn du uppger i teams kommer att visas för alla deltagare när du ansluter och använder chatten. Du väljer själv om du bara vill använda dina initialer, ett förnamn eller hela ditt namn.
  • Mötesorganisatören får en notis när du väljer ”anslut till mötet” och kommer att släppa in dig inom kort. Om du inte ansluts direkt så vänta kvar en stund.
  • Stäng av mikrofonen för att inte störa den som håller i mötet. Du väljer själv om du vill ha din videokamera på eller inte.
  • Om du har en fråga så kan du ställa den i chatten eller genom att använda ”räck upp hand”-funktionen i teams och vänta på att mötesorganisatören ber dig sätta på mikrofonen och ställa din fråga. I slutet av genomgången kommer det finnas tid för frågestund.

Fungerar det inte?

  • Se till att du har bra internetuppkoppling där du befinner dig.
  • Om du har problem med ljudet så kan du klicka på de tre prickarna i teamsmenyn, välja kugghjulet och kontrollera ljudinställningarna.
  • Om du deltar via din telefon och har svårt att se presentationen som visas så kan du vända telefonen till liggande läge för att få en större bild.

 

Kontaktuppgifter

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".