Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

15 februari 2023

Sportlovskul för lovlediga barn och unga

Välkommen till ett aktivt och kreativt sportov i Kristinehamn! Vår kalender är fylld med roliga saker att göra för lovlediga barn och ungdomar i vår kommun.

Kultur och fritid

9 februari 2023

Träffa vår digitala lots

Vill du eller någon du känner komma igång med digital teknik? 

Stöd och omsorg

6 februari 2023

Så arbetar vi med livsmedelskontroller

Kommunens miljöinspektörer får en del frågor om resultaten på livsmedelskontrollerna, samt vilka verksamheter man bör undvika på grund av avvikelser. En eller enstaka avvikelser behöver inte betyda att livsmedlen är osäkra, det finns olika avvikelser av olika karaktär. Om miljöinspektörerna ser omedelbara risker i företagets hantering av livsmedel finns möjligheten att besluta om ett förbud, men sådana beslut krävs sällan. Kontrollrapporter från livsmedelskontrollerna finns att läsa på vår webbplats.

Bygga, bo och miljö

1 februari 2023

Presentation av nämndordförande

Efter valet 2022 fick vi nytt styre i Kristinehamn. Sedan en månad är alla förtroendevalda på plats i sina olika roller. Här kan du ta del av en presentation av nämndernas ordförande och lära känna dem lite bättre. Hur hamnade de inom politiken? Vilka är deras hjärtefrågor, och vad gör de helst då de har en ledig dag? 

Kommun och politik

30 januari 2023

Föreläsning om suicidprevention med Marie Niljung

Välkommen till en föreläsning om suicidprevention med Marie Niljung den 8 februari klockan 18-20 på KCC.

Stöd och omsorg

25 januari 2023

Temavecka i skolköken

I projektet Temaveckor närproducerad mat i Värmland, fokuserar vi denna veck på att tillaga och servera mat på råvaror från Värmland i alla våra skolkök. Projektets övergripande syfte är öka medvetenhet och intresset för lokalproducerad mat. Projektet ägs av Nifa och finansieras av Region Värmland.

Utbildning och barnomsorg

19 januari 2023

Kristinehamns konstmuseums stipendiat 2023 har utsetts

Kristinehamns konstmuseum och dess vänförening delar årligen ut ett stipendium till konstnärer med värmländska rötter. Nu har 2023-års stipendiat utsetts.

Kultur och fritid

16 januari 2023

Vi söker sommarvikarier inom stöd, vård och omsorg

Vill du göra något betydelsefullt i sommar och samtidigt skapa meningsfulla dagar för andra? Då kanske du är intresserad av sommarvikariat inom Stöd, vård och omsorgsförvaltningen i Kristinehamns kommun! Vi erbjuder dig ett omväxlande, roligt och spännande jobb där du ger stöd och hjälp till människor i deras vardag.

Stöd och omsorg

11 januari 2023

Risk för salmonella hos äggproducent

I slutet av december 2022 påträffades salmonella hos en större svensk äggproducent. Därför återkallas en stor mängd ägg.