Till innehållet

Nyheter RSS Symbol för RSS.

17 oktober 2023

Genomgång av företagsklimatet - näringslivsråd oktober 2023

Den 16 oktober 2023 var det återigen dags för näringslivspolitiskt råd i Kristinehamns kommun. Ansvariga politiker och tjänstepersoner samlades i Kristinehamn Innovation Parks lokaler och fick en gedigen genomgång av två olika mätningar av företagsklimatet i vår stad.

Kommun och politik

13 oktober 2023

Utbildningsmässa

Drömmer du om en spännande karriär inom vård, service eller industri? Har du funderat på att skaffa dig en utbildning, men saknar en gymnasieexamen eller behöver komplettera dina betyg? Då är årets utbildningsmässa den perfekta platsen för dig!

Utbildning och barnomsorg

11 oktober 2023

Söka pengar från Allmänna arvsfonden – så funkar det!

Vilka ekonomiska stöd kan en förening söka från Allmänna arvsfonden? Det får du svar på vid den gratis informationsträff Kristinehamns kommun och Allmänna arvsfonden ordnar onsdagen den 18 oktober klockan 18.00 - 19.00. Välkommen!  

Kommun och politik

10 oktober 2023

Kom igång med digital teknik under Digitalidag 2023

Behöver du hjälp med teknikstrul, vill veta mer om hur kommunens trygghetslarm fungerar eller har frågor om kommunens självservice? Då är du välkommen att delta på Digitalidag, där vi vill inspirera dig till att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen.

Kommun och politik

9 oktober 2023

Naturvårdande skötsel vid Presterudsområdet

Kristinehamns kommun utför, med start i oktober, naturvårdande skötsel vid Presterudsområdet i delar av det anlagda arboretumet från Presterudsvägen och ner mot Varnumsviken.

Bygga, bo och miljö

7 oktober 2023

Stödkontaktlista

Mår du dåligt och vill prata med någon? Eller få kontakt med någon som kan hjälpa dig? Här finns viktiga telefonnummer och andra kontaktuppgifter.

Stöd och omsorg

5 oktober 2023

Ny e-tjänst underlättar i bygglovsprocessen

Nu har vi förenklat hanteringen för dig som behöver söka bygglov! Vi har samlat alla ansökningar i en och samma e-tjänst, och vi vågar nog påstå att vi är unika i Sverige med att ha gjort det.

Bygga, bo och miljö

29 september 2023

Omorganisation tekniska förvaltningen

Tekniska förvaltningen omorganiseras den 1 oktober 2023. Ambitionen är att vår organisation ska bli mer anpassad för att möta framtidens utmaningar och att ge alla våra medborgare ännu bättre service. Detta genom att slå ihop tidigare avdelningar för att öka samarbetet och skapa en mer effektiv organisation.

Kommun och politik