Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-tors 7.30-16.30, fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Snöbloggen

Här kan du läsa senaste nytt om vårt arbete med plogning och sandning i vinter. Du kan läsa mer om fastighetsägarens ansvar, vanliga frågor och svar samt var du kan hämta gratis sand på sidan om Snöröjning

2021-01-19 13:00

Nu när det är lite mildare grader så fortgår arbetet med att rensa och köra bort snö, bland annat på skolvägar, busshållsplatser, övergångsställen och vid siktskymmande korsningar. Vi har även saltat ringlederna och infarter. Ett annat arbete just nu är att fylla på våra förråd med sand inför kommande regn som väntas, så att vi står förberedda att köra halkbekämpning för fullt. 

Det kommer med största sannolikhet att bli halkigt när regnet kommer så var försiktiga där ute så gör vi så gott vi kan för att bekämpa detta.   

2021-01-18

Bortforsling av snö fortgår samt halkbekämpning punktvis. Var försiktiga och ta hand om er där ute. 

2021-01-13

Det har varit ett ganska besvärligt snöfall med mycket snö som därefter övergick till regn och efter det snabbt frös till. Våra maskiner kör för fullt och just nu håller vi på att halkbekämpa för att alla ska kunna ta sig fram på ett så säkert sätt som möjligt. Vi rensar också upp på busshållsplatser, skolvägar och cykelvägar. Ta hand och var rädda om varandra. 

2021-01-11

Idag har vintern anlänt på riktigt och vi snöröjer för fullt med alla maskiner som går att uppbringa. Först och främst kommer vi se till att vägarna är plogade och framkomliga. Punktvis halkbekämpar vi under snöfallet men främst kommer halkbekämpningen ske efter snöfallet och efter avslutad plogning. Var rädda om er och ta det lungt ute i trafiken, så gör vi så gott vi kan. 

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".