Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-fredag 7.30-12 och 13-16
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Aktuellt

Miljösatsning vid Gustavsvik

26 100 ädellövträd ska planteras i Gustavsviksskogen. Framför allt handlar det om ek som planta för planta ska sättas på över 9 hektar.
– Det här är en riktigt långsiktig satsning och början på en hundraårig miljöhistoria, säger Mikael Olsson, skogsförvaltare på Kristinehamns kommun.

Kultur och fritid

Tyck om skärgården!

Under sommaren vill vi testa en ny skärgårdsmiljö för att förbättra vårt främsta besöksmål - Picassoskulpturen. Det här gör vi genom att sätta upp tillfälliga lösningar under vecka 26-28 som illustrerar en potentiell permanent lösning på platsen. Vad tycker du om förslaget? Här kan du lämna dina synpunkter och andra förslag.

Kultur och fritid

Översiktsplanen ställs ut för ett sista påseende

Planeringsavdelningen har tagit fram ett bearbetat förslag till ny översiktsplan som nu är färdigt för att ställas ut för ett sista påseende. Var med och tyck till och lämna dina synpunkter!

Trafik och samhällsplanering

Frågor och svar

När våren kommer behöver vi städa gator och torg rena från vinterns sand och grus. Vi brukar börja så snart vädret tillåter, men regn och kyla kan försena sopningen.

Varje år gör tekniska förvaltningen ett sopschema där du kan se när vi kommer till just din gata. Det kan vara klokt att vänta med vårstädningen av dina fönster tills vi har sopat. Då slipper du sopdamm på dina nytvättade fönster och de håller sig fina längre.

Läs mer på sidan städning av gator, torg och parker

Kommunen sköter snöröjningen och ansvarar för att alla trafikanter kan ta sig fram på kommunala gator och offentliga platser.

Du som äger en villa eller en annan fastighet ansvarar för att det går att komma fram på gångbanor och trottoarer utanför ditt hus och din tomt utan att halka.

Läs mer på sidan Snöröjning

Du kan enkelt göra en felanmälan via vår e-tjänst. Här kan du anmäla något som du upptäcker inte fungerar eller är trasigt i utemiljön runt om i kommunen, till exempel hål i gatan, trasig gatubelysning, glassplitter i sandlådan etc. Gå till felanmälan