Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-torsdag 7.30-16.30, Fredag 7.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Aktuellt

Kom och träffa tekniska förvaltningen!

I utvärderingsarbetet av kommunens service vill tjänstemän och politiker träffa kommuninvånare för en fortsatt dialog. Nu bjuder de in till öppet hus på turistbyrån den 25 september. Välkommen!

Kommun och politik

Toppbetyg för Kristinehamns kranvatten och återvinning

Kristinehamns kommun får höga betyg av Kristinehamnsborna i Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) undersökning om kommunal teknik och service. Snöröjning, kranvatten, återvinning och kontakten med förvaltningen är områden där kommunen lyfts fram jämfört med Sveriges övriga kommuner. 
- Vi är bra men vill bli ännu bättre, säger Andreas Rudsvik som är teknisk chef i Kristinehamns kommun.

Bygga, bo och miljö

Äntligen invigning av Kristinehamns nya stadspark

Var med och fira invigningen av stadsparken på Svinvallen! Invigningsceremonin äger rum den 7 september klockan 11.00 med tal och underhållning på scen.

Kommun och politik

Frågor och svar

När våren kommer behöver vi städa gator och torg rena från vinterns sand och grus. Vi brukar börja så snart vädret tillåter, men regn och kyla kan försena sopningen.

Varje år gör tekniska förvaltningen ett sopschema där du kan se när vi kommer till just din gata. Det kan vara klokt att vänta med vårstädningen av dina fönster tills vi har sopat. Då slipper du sopdamm på dina nytvättade fönster och de håller sig fina längre.

Läs mer på sidan städning av gator, torg och parker

Kommunen sköter snöröjningen och ansvarar för att alla trafikanter kan ta sig fram på kommunala gator och offentliga platser.

Du som äger en villa eller en annan fastighet ansvarar för att det går att komma fram på gångbanor och trottoarer utanför ditt hus och din tomt utan att halka.

Läs mer på sidan Snöröjning

Du kan enkelt göra en felanmälan via vår e-tjänst. Här kan du anmäla något som du upptäcker inte fungerar eller är trasigt i utemiljön runt om i kommunen, till exempel hål i gatan, trasig gatubelysning, glassplitter i sandlådan etc. Gå till felanmälan