Till innehållet

Webbinarium – Hur kan jag minska min elförbrukning?

Vi märker att det är många som funderar över sin elförbrukning just nu. Få tips och svar på dina frågor i ett av våra kostnadsfria webbinarier.

Vad kan man göra för att spara på el, särskilt under de kalla månaderna som står för dörren? För att ge så bra svar som möjligt bjuder Energi- och klimatrådgivningen in till två kostnadsfria webbinarier.

25 oktober riktar vi oss till dig som bor i villa.

8 november riktar vi oss till dig som bor i lägenhet, flerbostadshus eller bostadsrättsförening (eller är engagerad i en bostadsrättsförening).

Båda webbinarierna kommer att ske digitalt i Teams. Du behöver inte själv ha Teams för att kunna delta. Länk till webbinariet skickas ut till den mejladressen du anger vid anmälan. Vid båda tillfällena kommer det ges möjlighet att ställa frågor.

Föreläsningsdelen under webbinarierna kommer att spelas in, men inte frågestunden. Efter webbinarierna kommer filmerna att publiceras på karlstad.se/energiradgivare.

 

25 oktober, villaägare

Första tillfället riktar sig till dig som vill få koll på elanvändningen i din villa och få tips och råd på hur du kan minska din elförbrukning.

Datum: 25 okt
Tid: Klockan 12-13, inklusive frågestund
Plats: Digitalt via Teams (länk skickas ut närmare den aktuella dagen)
Anmälan: Här anmäler du dig till webbinariet som riktar sig till dig som bor i villa.

 

8 november, bostadsrättsföreningen, flerbostadshuset eller lägenheten

Andra tillfället riktar sig till dig som vill få koll på elanvändningen i bostadsrättsföreningen, flerbostadshuset eller lägenheten och få tips och råd på hur du kan minska din elförbrukning.

Datum: 8 nov
Tid: Klockan 18:00 -19:00, inklusive frågestund
Plats: Digitalt via Teams (länk skickas ut närmare den aktuella dagen)
Anmälan: Här anmäler du dig till webbinariet för dig som bor eller är engagerad i bostadsrättsföreningen, flerbostadshuset eller lägenheten.