Till innehållet

Superhjälte – du behövs!

Nu behöver alla vara hjältar! Med små medel kan du göra stora hjältedåd. Håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om du är sjuk. På så vis räddar vi liv. Tillsammans. 

5.jpg

Gymnasieläraren Paul, miljöinspektören Ida, sjuksköterskan Sofie, undersköterskan Josefine, förskolepedagogen Ann-Charlotte, bibliotekarien Josef, stabschefen Peter och kocken Panumart är några av våra superhjältar! Vem blir nästa tro?
Illustration: Simon Bengtsson för Kristinehamns kommun.

Smittspridningen fortsätter att öka i Värmland. Smittskydd Värmland uppmanar alla värmlänningar och övriga som vistas i Värmland att ta sitt personliga ansvar för att minska smittspridningen.

Genom kampanjen Superhjälte – du behövs vill Kristinehamns kommun skapa medvetenhet om att hjältar finns överallt, och att alla behövs för att bekämpa pandemin! Vi har över 2000 hjältar som arbetar hos oss i kommunen, och i den här kampanjen lyfter vi fram några av dem. Oavsett vilket yrke eller vilka arbetsuppgifter man har så kämpar alla med att få vardagen för Kristinehamnare att bli så bra och trygg som möjligt.

Vi hoppas att våra superhjältar inspirerar dig som bor i Kristinehamns kommun att också vara en hjälte. Att du vågar vara någon som inspirerar i den här pandemin. Vara någon som står upp och säger nej till fester och folksamlingar. Någon som håller i, håller ut och håller avstånd. Någon som följer rekommendationerna och tar ansvar. För på en hjältes axlar vilar ett tungt ansvar.

Nu behöver vi alla vara hjältar! Tillsammans kan vi bekämpa pandemin.

 

Mer information

Som invånare uppmanas du att själv hålla dig uppdaterad via myndigheternas information. Vi uppdaterar löpande information på sidan Information om Corona, covid-19.