Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-tors 7.30-16.30, fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Sommarlovsaktiviteter 2020

Årets sommarlovsprogram erbjuder som vanligt många olika aktiviteter hos föreningar och organisationer i vår kommun. Med anledning av coronaviruset/covid-19 kan aktiviteter ställas in med kort varsel. Håll dig uppdaterad via kommunens hemsida eller genom att kontakta arrangören. Kom också ihåg att bara delta om du känner dig fullt frisk.

Sommarlovsaktiviteter och coronaviruset/covid-19

Alla organisationer som arrangerar sommarlovsaktiviteter följer händelseutvecklingen och anpassar sin verksamhet kontinuerligt efter rådande rekommendationer och restriktioner. När det här programmet publicerades fredag 21 maj är det med en förhoppning om att alla lovaktiviteter ska kunna genomföras på ett tryggt och säkert sätt. Läget förändras mycket från dag till dag och därför kan informationen i det här programmet bli inaktuell, särskilt om någon eller flera aktiviteter behöver ställas in.

Du kan hålla dig informerad genom att besöka kommunens hemsida www.kristinehamn.se/corona eller genom att ringa eller mejla arrangören för den aktivitet du är intresserad av.

Vi vill också be dig som besökare och deltagare att följa de rekommendationer som råder. Delta bara i aktiviteter om du känner dig fullt frisk. Om du har anmält dig till en aktivitet men behöver stanna hemma på grund av sjukdom, sjukdomssymtom eller annan orsak uppskattar vi om du hör av dig och anmäler förhinder.

Sommarlovsprogram 2020 (pdf)