Till innehållet

Sommarlov med Fritidsbanken

Under V.27 arrangerar Fritidsbanken Kristinehamn Pep-Up 2021! Kampanjen handlar om att barn ska få möjlighet att testa på olika aktiviteter under sommaren. Ta chansen och lär dig kasta frisbee, låna en skateboard och skejta i parken, eller varför inte testa jättemikado-spelet! 

Med start måndagen den 5 juli kommer Fritidsbanken att befinna sig på olika platser varje dag runtom kommunen. Med sig har vi massor av sport- och frilufsutrustning för barnen att låna under dagen, helt gratis. Nedan ser du schemat över vart och när ni kan besöka oss för att testa på de olika sommaraktiviteterna.

 

Prova på frisbeegolf!


Lär dig de bästa tipsen och tricksen tillsammans med Kristinehamn Woodpeckers! Vi lånar ut discar för att du ska få testa på att kasta. Psst...vi bjuder på fika.

TID: Måndag 5 juli, 10:00-13:00
PLATS: Björkvallen, Vattentornet

 

Sommarskoj med Björneborgs IF


Perfekta tillfället för dig som vill testa på många olika aktiviteter. Lär dig bland annat hur du kastar discar och testa hur hårt du kan skjuta en puck med speedshooting. I Fritidsbankens tält finns det fullt av spel, bland annat kubb och jättemikado. Vi bjuder även på korv med bröd under dagen!

TID: Tisdag 6 juli, 10:00-13:00
PLATS: Paviljongen, Björneborgs IF

 

Häng med oss i skateparken


Låna skateboards och kickbikes - eller varför inte några av alla andra prylar vi har med oss att låna! Testa styltor, spela kubb, kasta frisbee, utmana kompisarna i croquet eller kom bara och häng med oss en stund, vi bjuder på fika!

TID: Onsdag 7 juli, 10:00-13:00
PLATS: Kristinehamns stadspark

 

Spela fotboll med IFK Ölme


Kom och spela fotboll med oss! Vi lånar ut fotbollsskor och fotbollar. Passa även på att testa några av de andra grejerna som vi har med oss!

TID: Torsdag 8 juli, 10:00-13:00
PLATS: Ölme IP

 

Aktivitetsdag i Stadsbondgården


Låna sommarspel av Fritidsbanken och sätt upp din egen kubb-turnering, se vem som prickar bäst på ärtpåse-banan eller varför inte testa jättemikado-spelet! Vi bjuder på fika under dagen och har med oss mängder av spel och lek!

TID: Fredag 9 juli, 10:00-13:00
PLATS: Kristinehamns Stadsbondgård