Till innehållet

Smaka på Värmland 2021

Helgen den 25-26 september är det dags för årets smakrunda i Värmland. Totalt deltar 106 matkreatörer på 69 olika platser runtom i länet. I Kristinehamns kommun träffar du 33 av dem.

Välkommen till Smaka på Värmland den 25-26 september 2021. Även i år är smakrundan anpassad till den rådande pandemin och besökarna tar sig runt på sin egen runda för att upptäcka alla olika producenter. Här finns fantastiska matupplevelser från ursprungliga råvaror till nyskapande gastronomiska mathantverk. Bland utställarna möter du såväl stora som små matproducenter. Läs mer om smakrundan och alla deltagare på Visit Värmlands hemsida.

I Kristinehamns kommun deltar 33 matproducenter på 14 olika platser och du kan via den här länken se vilka som deltar och var du kan besöka dem. 

– Vi är supertaggade och stolta över årets smakrunda och ser väldigt mycket fram emot att välkomna matintresserade besökare som vi vet får en smaklig upplevelse i Kristinehamn, säger Linnéa Palmqvist, Turist- och Destinationsutvecklare, Kristinehamns kommun.

Varmt välkommen på din smakrunda!