Till innehållet

Skicka hjärtliga hälsningar från Kristinehamns stadspark

Från och med ”Alla hjärtans dag” den 14 februari och en månad framåt kan besökare skicka kärleksfulla hälsningar till sina nära och kära och delta i kampanjen Love Kristinehamn. Ett stort hjärta som sprider ett varmt ljus från Stadsparken, som är en symbol för Kristinehamns turistpris 2021, är motivet för besökarens egna digitala hälsningar.

I Kristinehamn blir Alla hjärtans dag utökat till ”Alla hjärtans månad”. Ta en bild av hjärtat och posta en digital hälsning till någon du tycker om via Instagram. Tagga med #lovekristinehamn. Finaste hälsningen premieras med en hjärtligt god middag på valfri restaurang i Kristinehamn. 

– Första året, liksom för 2021, så tyckte vi att det kändes mer rätt att lyfta fram hela näringen, snarare än en enskild aktör, säger Ulrika Ganterud Evermark, turistchef på Kristinehamns kommun. Alla företagare i branschen har haft ett extremt utmanande år och vi vet att alla har gjort någon form av anpassning, omställning eller utveckling av sin verksamhet. Det är fantastiska prestationer som förtjänar att firas gemensamt. Kristinehamns Turismpris 2021 blir därför återigen av mer symbolisk karaktär med ett lysande, rött hjärta i Stadsparken kopplat till hemesterkampanjen Love Kristinehamn. 

Fakta Kristinehamns Turismpris

Turismpriset delas årligen ut till en företagare som gjort betydelsefulla insatser för besöksnäringen i kommunen. När priset instiftades för två år sedan var idén att lokalt följa samma process med nomineringar och jury som sker regionalt och nationellt för Stora Turismpriset.

Läs mer om turismpriset på Visit Värmlands hemsida.

Läs mer om tävlingsregler för Love Kristinehamn.

 

IMG_1081.JPG

Ulrika Ganterud Evermark, Bettina Johansson, Linnea Palmqvist och Frida Persson från turistbyrån poserar framför hjärtat i Stadsparken.