Till innehållet

Så välkomnas sommarbesökarna till Picassoparken

För 6:e året i rad välkomnas sommarbesökare av en bemannad info-point i Picassoparken. Info-pointen kommer bemannas av en person mellan måndag till lördag som finns i Picassoparken för att berätta om området i sig men även för att kommunicera om andra utflyktsmål, butiker och händelser som sker i Kristinehamns kommun under sommaren.

Tidigare låg info-pointen i en annan lokal i parken, en lokal som nu har överlåtits till företagsverksamhet.

– Vi flyttade ut för att ge plats åt restaurangägaren som ville expandera sin verksamhet. Vi har heller inte samma behov av den tidigare lokalen där utställningen om Picasso tidigare stått, utställningen har placerats ut i parken, säger turismsamordnare Bettina Johansson.

Däremot behöver personalen som bemannar parken behöver någonstans att hänga av sig sina kläder och förvara det informationsmaterial som behövs under sina arbetspass. Därför finns en tillfällig bod på plats i parken i år som är avsett för just detta ändamål. Den tillfälliga info-pointen är placerad i Picassoparken fram till den 14 augusti.

– Vi ser info-pointen och personalen som en stor tillgång och en viktig del i att kunna kommunicera med besökare och uppmuntra dem att se och upptäcka mer av vår vackra skärdgårdskommun, berättar vikarierande turism- och destinationsutvecklare Ida Johansson.