Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-tors 07.30-16.30, fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Nytt år, nya vanor?

Är du en av alla som lovat att leva mer hälsosamt i år? Kommunalråden Marie och Adam tipsar om möjligheter till utomhusaktiviteter, som dessutom är gratis för alla!

Marie och Adam testar utegymmet vid Björkvallen. 

Utegym

I kommunen finns det två utegym som du kan använda, en på Björkvallen och en i Björneborg. Utegymmen är till för alla och är gratis att använda. På kvällen är utegymmen upplysta.

Utegymmet på Björkvallens består av sex stationer. Några av stationerna är flexibla och kan användas på flera sätt, vilket innebär att det sammanlagt finns tolv stationer.

Björneborgs utegym är beläget vid Paviljongen och består av sex stationer. Några av stationerna är flexibla och kan användas på flera sätt vilket innebär att det sammanlagt finns åtta stationer.

Motionsspår och skidspår

I kommunen finns flera olika motionsspår för dig som vill ta en promenad eller ta en joggingtur. Vid Hultet, Sättra, Björkvallen, Bäckhammar, Björneborg, Ölme och Rudskoga görs även skidspår under vintern, om vädret tillåter.

Läs mer om motionsspår och skidspår.

Allmänhetens åkning

Passa på att åka skridskor i ishallen. Det finns skridskor och hjälmar att låna vid allmänhetens åkning för både stora och små. Skridskorna finns i storlek 27 till 46. 

Läs mer om allmänhetens åkning.